reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Kropeczka zabierz mnie ze sobą? A masz już coś zarezerwowane? ;)
My chyba nigdzie nie pojedziemy no chyba że rodzice zabiorą nas do Ustronia albo Wisły na pare dni :) zobaczymy :)) :p

reklama
Rezerwowałam w lutym i już miejsc było jak na lekarstwo.
Pakuję się na działkę, więc miłego dnia :)

Hejka

Kropeczko napewno się dostosuję zaraz sobie wydrukuję i powieszę na lodówkę. Fajne te twoje porady kiedy co jeść. A
co do prezentu to mojego starszego tak jak i twojego zadowoli banknot hihi:-D A co do farbowania to jakis ciemny brąz bo teraz mam trochę inne włosy niz na tamtym zdjęciu a zreszta niewiem zawsze u fryzjera się decyduję. Wrzucę fotke po wizycie heh.

Alusia dzięki za przeslanie a z tym psem to spoko heh a ja tego szpinaku do tej pory nie zrobiłam aż kurcze dzisiaj go zrobię jak mowisz że taki pyszny. A co do dnia dziecka to chyba kupię małemu rowerek biegowy i tak biega ciągle:-D to z rowerem szybciej się zmęczy heh.

Mateuszkowa co do nocnikto u nas jest od tamtego roku i podobnie jak kropeczka wysadzałam co jakiś czas a wczoraj kupiłam mu nakładkę na sedes i dzisiaj juz kupka była rano ufff przynajmniej tego smrodu nie było i planuję mu kupić jescze takie majteczki na allegro co czuje mokro a nie przemakaja na dywan. Musze go przed zimą nauczyć już widzę że mu pielucha przeszkadza.ale jakiegoś takiego cisnienia to nie mam myślę że się nauczy zwłaszcza że chce i sam chętnie siada:-)

Gaja super pomysł na dzień dziecka. Ja starszemu już kasę obiecałam bo zbiera na grę a małemu jak juz pisałam myślę nad rowerkiem biegowym zobaczymy.

A ja wczoraj byłam w reserved i kupiłam sobie bluzkę i spodenki do kolana takie eleganckie bo nie mialam i zamowiłam sobie z allegro 4 tuniki dzisiaj powinny być ciekawe czy trafiłam z rozmiarem juz się nie mogę doczekać.

Iza i oto chodzi :D bo wiesz, co teraz nasze dzieci są w takim wieku, że duzo nowości do nauki i dużo umiejętności i można zwariować :D

W Turcji polecam uroczą wioske rybacka Kemer , do tego: wioske św. MIkołaja - tak Mikołaj jest z Turcji a nie z Laponii - wycieczka Myra-Kekova, Pamukkale - ja nie dotarłam niestety a może stety podróż mnie zniechęciła,

biuro turystyczne w Turcji - ginza travel, super :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Iza my do Darłowa w sierpniu ruszamy:tak: już się nie mogę doczekać bo tylko raz w roku gdzieś jedziemy i po roku z 3 dzieci w domu łaknę tej odmiany strasznie:tak:

Ja planuję na ten czerwcowy weekend za tydzień nad jezioro białe we włodawie się wybrać własnie szukam jakiegoś noclegu:-)

A co do wakacji to my raczej jesteśmy bardziej weekendowi tzn. od piątku do poniedziałku niestety mój w lato ma najwięcej
roboty dobrze że chociaż na krótko jesteśmy w stanie gdzieś wyskoczyć.
Zawsze robimy to na szybko hihih:-D padnie decyzja jedziemy noo i sie pakujemy heheh

Editek takie spontany są najlepsze :)) my też tak kiedyś robiliśmy ale niestety się skończyło... albo stety? ;)

Kochane co moge zrobić sobie na obiad z brokułów? ;> :)

a ja nie lubie spontanów :eek::eek::eek::eek:

Ala ja tradycyjnie brokuł, ziemniaki, jajko sadzone... :-D:-D albo jakaś pierś do tego, albo inne kawałek padliny ??

Alusia, niby jestem sumienna, ale raz mi się chce raz mi się nie chce i jakoś dziko mi to idzie. Ale najważniejsze, że jakoś idzie. : P

Dorotko, zdjęcie do dowodu na awatarku? Jakoś mi nie pasuje, a może.. później zeskanuje i wstawie. : D bo muszę drukarke podłączyć. Maksio jest towarzyski, więc z tym nie ma problemu, do wszystkich tylko się śmieje i gada i na ręce chce. :-D

Przeżywam horror, nie mam butów na urodziny. *_*

reklama
Mateuszkowa ja bardziej bym zjadła jakieś naleśniki z brokułami ale nie wiem jak zrobić mało kaloryczne naleśniki ? ;))

Toxi jak to nie masz butow? :D Nie przywiozłaś ze sobą ? ;D

Do góry