reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorka ja nawet jak poszłam biegać to narzuciłam takie tempo, że po 15 minutach wróciłam mokra:sorry: Ja od razu ide sie kąpać więc mi to nie przeszkadza ;)

reklama
Gaja no ja tez, przeciez nie chodze do wieczora taka hahahahhahahaha ale nie lubie i tyle ;p jak skalałam to z początku już po 2-3 minutach byłam zziajana a co dalej?! hehe ;-)

Gaja Ty już biegasz????:szok:

Boniu czuje się okropnie bo ja ostatnio nie robię nic w kierunku odchudzania ale po prostu czuję się tak kiepsko że nie jestem w stanie . Do tego teraz Igor chory no i mnie rozłożyło:( Z Igorem jutro do lekarza idę bo kaszel się włączył daje mu syrop niby ciut lepiej ale ..dziś ostatni dzień antybiotyk bierzemy.
Zima u nas też niestety jest śniegu napadało do tego mróz i straszne wiatrzysko:(

Olisia ja tak jak Editek byłabym swoją najlepszą klientką:zawstydzona/y: Zresztą chyba Gaja i Mateuszkowa bawią się w kosmetyki...dobrze pamiętam??

Mateuszkowa zdrówka dla męża a dla Ciebie dużo cierpliwości życzę.

Edyśku kwiatki powiadasz wychodzą Ci na działce...to już naprawdę czuć wiosnę:)

ja też wolę sie spocić jak ćwiczę.Wydaje mi się wtedy,że bardziej działa;-) Wiecie to tak jak z domestosem: jak poleję tym śmierdzacym to prawie widzę naocznie jak bakterie uciekają a jak zapachowym jakimś to wydaje mi sie że nie działa.A przecież to wszystko jedno jest:-)

co do poczty to ja jestem tam codziennie.Wysyłam mnóstwo przesyłek dziennie.I powiem wam troszkę może z innej perspektywy.Włażę na tą pocztę z moimi przesyłkami i staję w kolejce gdzieś koło drzwi wejściowych.I grzecznie stoję.Za chwilę słyszę sapanie jakiejś pani mi nad uchem,że tak jej ciężko.No ok. Potem pojawiają się 2 panie z wózkami,no i dzieci nie chca czekać.No ok. Potem ktoś spieszy się na autobus.No ok.W międzyczasie 5 osób,tylko chce koperete,10 tylko coś zapytać,10 sam znaczek itd. Zamiast czekać 20 minn czekam 40min,bo cholera zawsze wszystkich przepuszczam.I nie ważne,że ja po to żebym mogła wysłać też muszę podrzucić gdzieś dziecko,albo siedzi z kimś w aucie i je demoluje i ryczy,albo że spóźnię się odebrać dziecko do szkoły. Ja wyglądam jakbym zawsze miała czas:wściekła/y:

Tylko sie nie obraźcie czasami.
Dzisiaj tyle tam stałam,że obiecałam sobie że następnym razem będę głucha i ślepa.Jak idzię się tam raz na jakiś czas to można być bardzo grzecznym,ale jak codziennie to krew cię zalewa.
i jeszcze jedno jest fajne na poczcie: jak wywalę 15 przesyłek na ladę i pani to 15 min załatwia to nie raz dostałam pitol od ludzi,że przeze mnie muszą czekać:baffled:tak jakbym ja gazetkę pani dała do czytania a nie przesyłki.

tak sobie ulżyłam,bo właśnie wróciłam z poczty i stałam 40min:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

auto mi śnieg zawalił,2 razy odwalałam,mała wlazła do kałuży,nogi całe mokre,ukopała cały samochód w środku tymi buciorami.Wkurza mnie ten dzień

jolek ja tylko raz biegłam teraz bo musze inne buty kupic gdyż moje mnie cisną w trakcie biegu :/
Mega nie przejmuj się , mi tez nieraz para uszami szła:confused2: Każdy ma ale, że musi czekać. Tylko ja np jak wchodze do sklepu czy na pocztę i jest mega kolejka to po prostu wychodze i wracam później a nie sapię komus nad uchem jak to robili tobie:confused2: po cholere stoja w tej kolejce? Mogą przyjśc później:no:

eee Mega mi chodziło o podejście dziadków
sama przepuszczam jak widzę, że ktoś poprosi, ale jak ja prosiłam to nie ma szans więc przestałam :/
to nie chodzi o to, że mają mnie puszczać bo albo z wielkim brzuchem idę albo z wozkiem, ale to taka ludzka życzliwość, ktorej brakuje :/

Ty piszesz, że 15 min stoisz z 15 przesyłkami ;D mam takiego faceta co przychodzi z 3 torbami takimi ortalionowymi jak Ruscy :-D a dziś dziadek stał 10 minut i 1 list nadawał!!!!!!!!!!!!!!!!! bo trzeba pobojczyć przecież:wściekła/y:

Jolek :*** jak zdrowko z tymi wynikami ?
ja tez nie cwicze :(

ja to chyba wyglądam na taką sierotę której wystarczy sapnąc koło ucha i zawsze przepuści.
koniec tematu poczty,dzisiaj już tam nie idę huuuuuuura.A jutro może znajdę jakiegoś jelenia;-)

Mega nie przejmuj się to tylko poniedziałek:) Warknij kilka razy od razu będą inaczej na Ciebie patrzeć:)

Powiem wam że u mnie poczta jest otwarta do 20tej więc ja często idę przed zamknięciem a najczęściej to wysyłam M
laugh.gif
rofl.gif

Ech laski ja jako z perspektywy sprzedawcy patrzącego na ludzi w kolejkach... staruchów nie przepuszczę i nie popuszczę ... są tak wredni...W kolejce stać nie mogą ale na czerwonym świetle przez ulicę przebiegają tylko doopa odskakuje!!! Wiem wiem wredna jestem ale napatrzyłam się i nasłuchałam przez tyle lat pracy w handlu!!

Gaja sapią bo serial w TV leci a oni w kolejce muszą na poczcie stać
:-D

Mateuszkowa
jakie wyniki? Ja biorę leki wyników żadnych na razie nie robiłam. 19tego idę do mojej lekarki i zobaczę czy mi da na powtórne badania. Zresztą badania już tu nic nie pomogą tą chorobę jak się złapie to już do końca życia. Nie wiem czy Wam pisałam że te bóle oka to też najprawdopodobniej przez to choróbsko!! Na pewno 19tego będę brała skierowanie na USG jamy brzusznej bo w tamtym roku wykryto mi krwiaka na wątrobie i muszę kontrolować co się z nim dzieje. 2 kwietnia mam wizytę u gina od razu też skierowanie na USG piersi wezmę bo dawno nie robiłam a powinnam co roku kontrolować bo miałam kiedyś guzka. Wiem wiem jak to się czyta po prostu widać choróbska mnie lubią:(

Aaa Mateuszkowa jak nie lubisz jak ubranie się do Ciebie lepi to ćwicz nago
:-D;-)

Ostatnia edycja:
Jole ale te co robiłaś! skończyło się na tym, że sama zdiagnozowalas co i jak... a lekarka?
kurde chyba coś pomieszałam
wybacz:eek:
u nas tez poczta do 20 ale co z tego jak po 18 można odbierac awiza!!! i tłumy kolejne!!!!!
Jolek probowałam tak ćwiczyc i powiem, że w domu skakałam tylko w majtkach i staniku :-D i lepiej :-D

Mega ja tez jestem drazliwa :-Dale kończy się na tym, że komentuje pod nosem :p
mnie czeka wizyta na poczcie pewnie jutro :p i w tym tyg pewnie jeszcze pare razy -_-

a Mati oczywiście spal nie będzie bo po co, znowu po 16 zacznie mi marudzić, że śpiący :no:

reklama
Dorcia no przecież pisałam Wam po wizycie u lekarza że diagnoza potwierdzona. Stąd mam leki.

Eeee to u nas poczta duża osobno robisz opłaty osobno puszczasz paczki i w osobnym okienku awiza odbierasz :) a jeszcze w innym wysyłasz listy i znaczki kupujesz:)

Cyckami sobie zębów nie powybijałaś?? Bo ja to bym podczas ćwiczeń nawet oczy powybijała :p :-D

Mega a co Ty działasz za robótki że Editek chce u Ciebie zamówienie złożyć??? Pochwal się bo coś mnie ominęło:(

Ostatnia edycja:
Do góry