Witam :-)
Pogoda piękna za oknem i od razu lepiej człowiekowi :-):-):-)
Mega witaj :-) A możesz coś więcej o sobie napisać ?
Co do ćwiczeń to chyba trzeba znaleźć coś pod siebie, bo nie każdemu wszystko pasuje. Nie zawsze jest czas, o chęciach nie wspominając ;-) Dlatego na poczatek lepiej cos lekkiego i przyjemnego wybrać, tak żeby nie myśleć tylko, że znów trzeba ćwiczyć, bo takie zmuszanie się do czegos jak dla mnie jest bez sensu.
Ja oczywiście ostatnio czasu coś nie mogę na ćwiczenia wygospodarować. Mógłby ktos pomysleć, a co to takiego te pół godzinki czy godzinka dziennie. Ano dla matki pracującej dużo
. Bo tak na dobra sprawę to mam jakieś 5-6 godzin dziennie na ogarnięcie wszystkiego. Obiad, pranie, sprzątanie, lekcje, zakupy i takie tam inne. I jakoś tak mi ciągle czasu brakuje. A wieczorem nawet jakby czas był to sił brak po całym dniu. A jeszcze jak się wstaje o 5 rano to tak koło 21 jest się jak dętka
Jedynie co to te 8 minut na abs zawsze znajdę.
Coś tam o kartach kredytowych i oszczędnościach było. Oszczędności
dobry żart
I właśnie karta kredytowa ratuje nam tyłki, takie życie :-(
Mega współczuję przebojów ze zmywarką. Ja należę do nielicznych wyjątków, które patałajstwa nie posiadają, bo ja najzwyczajniej w świecie lubię zmywac naczynia
I planując kuchnie, nawet nie myślałam co by ją kupić, kiedykolwiek, bo nawet nie ma jej teraz gdzie wstawić. Zrobiłam to świadomie
Mateuszkowa szkoda ciuszków, ale pewnie coś jeszcze upolujesz.
Ja nie zamawiałam nigdy żadnych ciuchów na al , inne rzeczy to często, ale nie ciuchy. Ja dla siebie to musze wymacać z każdej strony i dopiero moge kupić, a dla córy to jakoś tak bez mierzenia to jej rzadko coś kupuję. A jak juz kupię w sklepie to zawsze mogę wymienić.