M
Mateuszkowa
Gość
Gaja szczerze współczuje trudny zawodnik Ci się trafił.. co zamierzasz? dalej ganiać za nim tylko, że tu może się zrazić czy odpuścisz na jakiś czas..ale jaki ??????? tak pomyślałam, jeśli może starszy brat jest dla niego wzorem to może niech On mu pokaże co i jak ???
Editek my już po spacerku, tak. Byliśmy z godzinę bo zimno!!! poza tym Mati zrobił kupe więc ile miał z tym chodzić ale ja się wymęczyłam również.. po powrocie mały zaczął drzeć się o żarło! a przed wyjściem zjadł kaszkę, także w ruch poszło mleko a po godzinie zjadł talerz rosołu uwielbiam ten głód po zimnie zwłaszcza, że Mati ostatnio mało jadł i wszystkie żebra ma na wierzchu...
a ja zaraz zjem pierogi od teściowej
położyłam małego, może uśnie .. a może nie, bo ryczy -_-
Editek my już po spacerku, tak. Byliśmy z godzinę bo zimno!!! poza tym Mati zrobił kupe więc ile miał z tym chodzić ale ja się wymęczyłam również.. po powrocie mały zaczął drzeć się o żarło! a przed wyjściem zjadł kaszkę, także w ruch poszło mleko a po godzinie zjadł talerz rosołu uwielbiam ten głód po zimnie zwłaszcza, że Mati ostatnio mało jadł i wszystkie żebra ma na wierzchu...
a ja zaraz zjem pierogi od teściowej
położyłam małego, może uśnie .. a może nie, bo ryczy -_-