reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja szczerze współczuje :( trudny zawodnik Ci się trafił.. co zamierzasz? dalej ganiać za nim tylko, że tu może się zrazić czy odpuścisz na jakiś czas..ale jaki ??????? tak pomyślałam, jeśli może starszy brat jest dla niego wzorem to może niech On mu pokaże co i jak ???:eek:
Editek my już po spacerku, tak. Byliśmy z godzinę bo zimno!!! poza tym Mati zrobił kupe :cool: więc ile miał z tym chodzić :cool: ale ja się wymęczyłam również.. po powrocie mały zaczął drzeć się o żarło! :szok: a przed wyjściem zjadł kaszkę, także w ruch poszło mleko a po godzinie zjadł talerz rosołu:szok::szok: uwielbiam ten głód po zimnie :-Dzwłaszcza, że Mati ostatnio mało jadł i wszystkie żebra ma na wierzchu...

a ja zaraz zjem pierogi od teściowej :p :p
położyłam małego, może uśnie .. a może nie, bo ryczy -_-

reklama
nie wiem Dorota co mam zrobić :/ Z Miłoszem od dawna do WC wycieczki robi i podgląda ale na tym się kończy:sorry:
I właśnie obudził sie z 2 godzinnej drzemki jest na nogach jakieś 30 minut a przed drzemką zsikał się tez ok 30 minut czyli 3 godziny nie sikał, wypił flache mleka i trzyma a na nocnik nie usiądzie a ja juz go proszę, zachęcam, bajeczki włączyłam, zabawki przyniosłam no noc nie działa:confused2:

A Maks z klei teraz mało je, najwięcej mleka ale nic konkretnego nie chce:confused2:

Gaja to może odpuść?
Może Maks czuje presje, widzi jak jesteś niezadowolona- słyszy komentarze i sam sobie dopisuje historyjkę, że mama jest na niego zła bo nie chce sikać..
poczekaj z dwa tygodnie i znowu spróbuj ..

Wreszcie sam zrobił i siku i kupe na nocnik :) Ale co ja musiałam się naskakac to moje:sorry:
Dorka poczekam tydzien jak nie będzie przełomu jakiegos i nadal będzie histeria to poczekam do stycznia i znów spróbuję;-)

ma charakter :p :p
a mój maly wymęczony po tym spacerze śpi jeszcze..
przyjedzie P to jedziemy do sklepu po rękawiczki dla niego, ale to ja mu już na Mikolaja sprezentuje razem z czapką bo pewnie z 60 zl wydam na to jak nic !! :p :p
a.. no i nic słodkiego nie jem dziś :p i mam nadzieje, że tak będzie..

Hejka babeczki. Witam po weekendowej przerwie.:)

Edyśku dzięki za wiadomość. W fajnym miejscu pracujesz:)
Trzymam kciuki żeby jakąś fajną osóbkę Ci dali w pracy:)

Gaja Ty nam tu fotek na czworaka nie rób :-p My wiemy jak Ty piknie wyglądasz:)
Powodzenia w odpieluchowywaniu.Widzę,że Maksio temperamentny jest :) My po nowym roku tez zrobimy podejście:)

Editku drugiego papirusa mam wkrótce wypróbuje :)
Naprawde tyle śniegu macie?? U nas dziś padał rano ale nic a nic nie zostaje na ziemi.

Mateuszkowa jak tam uczulenie Matiego, zeszło już??
Dobrze że z P już ok:)
Widzę pięknie dietujesz ...czekoladka pewnie light była co?! A p to kawał drania pierw rzeczy że jesteś gruba a potem Ci czekoladki daje!

My dzis też spacerowaliśmy do tego mieliśmy towarzystwo więc fajnie było. Koleżanka z maluteńką córeczką z nami chodziły. Zmarzłam trochę bo rękawiczek nie wzięłam.Jutro ubieram ciepłe gacie i też jesteśmy umówione na dotlenianie, widzę że Igorowi po takiej przerwie w wychodzeniu dobrze to zrobiło:)
Wiem że miałyśmy się ważyć dopiero za dwa tygodnie,ale ja dziś stanęłam na wadze i mam 4kg mniej..Fajnie by było jakby dalej ta waga tak leciała.

Jolek już 4 kg????? wwwwwwwwwwwwowwwwwwwwwwww wielkie brawa!!!! ja się nie waże-nie chce się załamać :( chociaż pije kefiry, więcej wody, staram się jeść jak trzeba i nawet poszlam dziś znowu po kawałek czeko do kluchni ale wyszłam z niej, napiłam się wody i wskoczyłam pod prysznic! o!!!!!! walka na całego ..
a ja sobie chyba skakanke kupie..

a co do plam to dalej mamy :(((( dziś mniej ale są...
wczoraj było wiecej.. ;/ obstawiam albo roztocza, albo serie babydream - najbardziej a RACZEJ to co w skaldzie czyli rumianek.. i aloes.. ??? ( tylko te niebieskie kosmetyki, ) ser zolty :/ , białko z jajka - tych dwóch nie jestem pewna bo wszystko naraz się robi :/ :/ a to czasu trzeba.. wyników dalej nie mam :/

Mateuszkowa my używamy niebieskiego babydream od urodzenia i nic nam nie jest, dopiero po niebieskim nivea nas wywaliło:(
Ech co tam 4 kg jak w większości to woda z organizmu zeszła, czekamy na dalsze efekty. Całe szczęście nie mam już takich napadów głodu jak dnia pierwszego.

reklama
witam,
jolek gratulejszn:-D:-D:-D 4 kg to zawsze już coś :)
A ty Dorka nie przesadzaj- boi sie zważyć - gdybyś miała wagę słonia to rozumiem obawy ale jesteś chuda i jeszcze masz w głowie jakąś wizję, uwierz już dużo w Twym ciele się nie zmieni nawet jeśli zgubisz te 5 kg, trzeba wiedzieć kiedy powiedziec stop, bo chudość nie jest już w modzie;-) Dlatego ja nie mam presji na zrzucanie wagi, po prostu nie chcę byc chuda a ty już jesteś szczuplejsza biorąc pod uwagę to że jesteś ode mnie wyższa a mi piszesz, że jestem szczupła, to znaczy ty nie chcesz być szczupła tylko chuda???:-p:-p:-p Tylko piszę to abyś nie przesadziła w jedną stronę:tak:

A ja z herbata siedzę, nie mogę sie dobudzić - Maksa dzień 4 bez pieluchy w dzień, przez to odpieluchowanie nie wychodzimy z domu bo przecież jak mi się zleje to kurcze na tej temperaturze nie byłoby wesoło:-(
I zdajecie sobie sprawę, że do świąt zostało 20 dni?????????????:szok:

Do góry