reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Editek no widzisz, co zrobić :/ .. a ja na obiad zupke dyniową krem dziecia wsunęłam i później tortille z tuńczyka zrobię, kurde ja to duzo już dziś zjadłam bo i śniadanie - 2 kromki z szynką :p i 2 śniadanie musli z mlekiem no i ta zupa już , a wy jak wróbelki :no:
Gaja obrzydliwe to jest co o tym szwagrze piszesz hahaha ;-)) maślak będę mówić o nim :p no i chamowa z tym polewaniem :no::angry:
Jolek to my wiem, że dobrze wygląda ale ona nie ;D padło jej na oczy już hehehe ;-))

reklama
Ja zaraz wciągnę serek wiejski i Editku przyponiałaś mi że jaja mam ugotować. A na obiad pierś z kurczaka tylko jeszcze nie wiem czy gotowana czy usmażona w woreczku a może w papirusie:confused: sama jeszcze nie wiem. A tego octu to Ty dużo pijesz??

Mateuszkowa wcinaj Tobie to nie zaszkodzi :) Pij dużo wody zobaczysz efekt:)

Gaja dzięki za odpowiedź:)

Jolek a ja słyszałam, że własnie to z knorra czy winiary z tym papirusem to ma tłuszcze trans :szok::szok: zobacz proszę jak msz na skład bo ciekawa jestem, bo może to plotka tylko ?????
a wiesz... P mi wczoraj odpowiedział w czasie burzliwej dyskusjo-kłotni, że też mam co ZRZUCAĆ..
no to mam

Dorka a może Twój ma co zrzucić ? Czytałam na blogu i napiszę Ci tylko tyle, że pójście twe do pracy nic nie da dalej będzie tak samo bo JEGO praca będzie ważniejsza bo to jego dochody utrzymują praktycznie rodzinę itp a Twoja praca to przyjemność za grosze. To jest standardowe zachowanie samca:-(

Gaja toż to ja wiem.. z pracą było by gorzej bo oboje bylybyśmy PO zmęczeni a obowiązków w cholere bo kto by prał, gotował, sprzatał ? kto ???

ma zrzucić sadło kilometrowe!..
ale ja to odbieram inaczej bo ja byłąm gruba w ciąży i spadłam ze wszystkiego na wadze a kur.. oczywiście nie widzi zapase się jak wieprz i jabłko do ust se wsadze..

dlatego jestem zdania, że kobiety powinny zarabiac więcej a co ! nie mamy predyspozycji? Wtedy by zabiegali, słodzili itp bo wiedzieliby, że w razie co z palcem w d...e damy sobie radę same :tak:. A tak to sie panosza jak pawie:-p

Mój na szczęście widzi ile mnie wysiłku kosztuje utrzymanie formy:tak: I cały czas mi mówi, że dobrze wyglądam;-)

A w ogóle dziś mam dośc swych dzieci - cos się ze mną stało dziś, że każdy jęk mnie denerwuje i wychodzę z siebie i marudze i drę tą papę mimowolnie aż wstyd:confused: Jakas podminowana jestem kurcze:baffled:

Gaja to witaj w klubie z tym całym rozdrażnieniem.
Wkurza mnie to nie powiem, na ogół P nie serwuje mi takich tekstów w zasadzie to 1 raz ale mnie dotknął bo chyba taki był jego zamiar.
wystarczy żeby pensje były równe i dostęp do stanowisk też.. ja się ciesze, że P dobrze zarabia ale kurna niech nie chrzani, że taki zarobiony jest, pracuje umysłowo TYLKO... a zachowuje się jakby kamienie przewalał do tego..
pierniczy tylko, że wróc do pracy jak ci źle, bez zastanowienia żadnego. wrócę i co ?! dobra wpadnie więcej grosza ale o to chodzi ? wynajmie nianke? niech wynajmuje, ciekawe czy znajdzie taka tania jak myśli! bo jemu się wydaje , że 10 zł za godzinę to z praniem, gotowaniem i prasowaniem śmiać mi się chciało!! koleżanka zajmowała się tylko dzieckiem i 10 zl za godzinę, albo jest umowa na określona pensje na mc..

tak mnie śmieszy to " pseudo dorosłe " podejście..
ale nie odezwę się do niego nawet
a przedwczoraj był fantastyczny dzień a wczoraj już nie i tak to wygląda
dobra nie smęce.

Papirus winiary kurczak z paprykąskład: sól jodowana, papryka czerwona (17,4%), utwardzony tłuszcz roślinny, olej roślinny, hydrolizat białka pszennego,zioła, suszona cebula, przyprawy, regulator kwasowości(kwas cytrynowy), aromaty (z glutenem i selerem, maltodekstryna.Może zawierać śladowe ilości jaj, soi i ryb.
Soczysty kurczak z patelni z papryką i rozmarynem knorr skład: sól, papryka, czosnek, cukier, kukurydza, pieprz, cebula, marchew rozmaryn, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, pieprz cayene, kolendra kurkuma, gorczyca kozieradka, natka pietruszki, substancja przeciwzbrylająca, ekstrakt ziołowy. Może zawierać śladowe ilości jaj, glutenu, mleka.

Mateuszkowa jak ja bym jebł* tego Twojego mężulka to by się tydzień bez muzyki kręcił. Na taki teks to bym tylko mu powiedziała że jak tak mu żle to niech sobie znajdzie lepszą ładniejszą szczuplejszą. Burak jeden no! (sorki)
Mój szwagier tak mojej siostrze jej gabaryty zawsze wyrzygiwał, a przecież biorąc z nią ślub wiedział jak wygląda. Więc go kiedyś zrąbałam i się zamknął.
Mi mój M nigdy nie wypominał że przytyłam. Zresztą zaczęłam tyć jak z nim się spiknęłam. Zawsze gotował obiadki robił kolacyjki i dogadzał Jolusi. No i niestety wyglądam jak wyglądam teraz
:zawstydzona/y:
Gaja ja też taka nabuzowana jestem,ale to chyba efekt tego że siedzę czwarty dzień w domu i młody też dziś od rana stękający. Pogoda do niczego.Zaczęło się przejaśniać nawet słońce pierwszy raz zobaczyłam od kilku dni a tu jeb za chwilę śnieg z deszczem i znowu ciemno :(

wiesz, mój też mi tego nie mówi ale kiedys jak najbardziej ;) Teraz by spróbował to prosze bardzo niech on zostanie z dziećmi ja przyniose 1600 zł rzucę mu na stół i niech sie rządzi;-) To jest strasznie denerwujące gdy mąz takie coś mówi:-(aż ma się ochote dusić

reklama
Jolek no to go odpowiednio potraktowałam ..-_- inaczej już sie nie dalo zwlascza, że mnie dalej prowokował i tylko czekał na to hehehe :p :p a ja już mu oferowałam, żeby sobie szedl tam gdzie będzie miał zawsze jak chce, ale jak widac dalej nic z tym nie robi ..dzięki za ten skład :*
Gaja no co ja zrobie, co ?????????????? no nic, zamknąć się musze bo nie mam argumentów :(

Do góry