reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Motylku zgadzam się :-) ale faceci to śmieszni są bo mój szanowny małżonek jest chory :no: ale nawet jak mu zrobię herbatkę z miodem i dam gripex to herbatę wypije jak jest zimna a tabletki nie zje bo przecież on jest zdrowy :no::no: uparty jak osioł raczej ...

Co tu taka cisza? Myśmy byli w Rybniku i teraz mąż idzie spać a ja będę walczyć z chłopakami a na dworze deszcze więc będziemy w domu siedzieć ... :no: prócz tego że muszę iść basen umyć bo mały staw się nam w nim zrobił wypuściliśmy wode ale zostało zielone i muszę to wyczyścić ...

------------------------------------------------------------------------------------

Laski gdzie Wy jestescie? Haaaaaaaaaaaalo !!

http://moda.allegro.pl/s-m-l-xl-francuskie-letnie-przewiewne-spodnie-i2484043071.html co myślicie o tych spodniach? Chce sobie kupić jakieś spodnie na gumce tylko nie wiem czy mi będą takie pasować?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ala spodnie fajne, ale ja bym sie bała zamawiać na all..bo często zdj sa megha upiekszone..
mnie nie było bo wystawiałam rzeczy Mateusza na all - jakąś 1/100 wszystkiego :/ jeszcze tyle szmat :/ no i ogarniam tego harpagana małego :/

Młodzież śpi od godzinki a ja słucham sobie audiobooka "Igrzyska śmierci". Ciepełko u nas dzisiaj więc spacerek mamy zaliczony a na popołudnie umówiłam się na spacerek z kumpelą i jej synkiem. Obiad wyciągnęłam z zamrażalnika- gołąbki na szybko więc stanie przy garach mam z głowy.
Tak czytam o tym bieganiu po schodach i nie tylko i postanowiłam raz dziennie przelecieć się po mojej klatce i jak najczęściej wchodzić po schodach zamiast windą.

Alusia
ten podkład jest super bo on się dopasowuje do cery. Ja mam numer 200.
To jak zgarniesz tyle kasy na urodziny to będzie szaleć a szaleć na zakupach :-D Spodnie fajne. Może podejdź gdzieś do sklepu i przymierz, będziesz wiedziała jak w takich wyglądasz :tak:

Mateuszkowa a nie pomyślałabym że Twój małż taki darty, na spokojnego wygląda. Igor też się denerwuje jak przy kompie siadam, dlatego wykorzystuje czas jak on śpi.

Motylku
smarujcie smarujcie te plecy...i zostaje czekać aż będzie lepiej.

Dziewczyny co do ciuchów z allegro, to ja nie polecam !! Osobiście się przejechałam na kiecce, była na zdjęciach superowa,piękna i ach ach, a jak przyszła to jedynie nadawała się na szmatę do podłogi :baffled::baffled::baffled:

Spodnie ładniutkie, tylko nie z allegro ... :tak:

Jutro będzie mnie też mniej bo mam spotkanie w UP ... a dziś dzwoniła do mnie szanowna Pani właśnie z UP ,że ma dla mnie ofertę stażu -> i podała mi zły numer do kolesiówki ale że wiedziałam gdzie ma sklep to podjechałam i nawet nie chciała ze mną gadać LOL ! no przegięcie, wzieła tylko cv i do domu ... nawet na nie nie spojrzała ... a sklep to taka klitka z ciuchami a ma już jedną babkę co sprzedaje ... coś mi się wydaje że to kolejny pic na wodę :( MASAKRA

Mateuszkowa no własnie martwie się co to będzie za materiał ... A co do wystawiania na allegro to ja też ostatnio to robiłam ale ja książki :-D:-D.

Jolek zazdroszcze spacerów u mnie dzisiaj pogoda kiepska to i na dwor nie bardzo jest jak iść :no: a dzieci nie dają mi spokoj dzisiaj i mam ich już dość !! He ..

Alusia u mnie jest już z 35 stopni jak nie lepiej :baffled: zdychać idzie, a nad jezioro to nie mam z kim, bo ten z tymi plecami nie za bardzo hahaha :)

a o jakich podkładach piszecie? z avonu czy coś mi się mrugnęło :)

kurka a u mnie jest niby 23 stopnie tylko, ale taka duchota co chwile pada, szaro brrr siedzimy w domu, nawet mi sie wychodzić na to nie chce -_-

Butterfly ale chamstwo..no ale chyba coś możesz powiedzieć w UP jak Cie potraktowała ? :p no cóż..

Jolek tez tak kiedys myslałam... ale dziś już dzwonił, błagał, przepraszał, śpiewał :baffled: no cóż..

Ala, tak widziałam :-) jeszcze na jutro sobie zostawiłam pare rzeczy a póxniej będe robić mixy no i nastepnie rzeczy jesienno-zimowe..zdążylabym dzis to wystawić, ale mały wstał i koniec, chociaz pospał ponad 2 godz..szok..

Mateuszkowa powiem tak: ja już raz zrobiłam wojnę o te staże! :angry: co to ma być,że od stycznia nie ma dla mnie nic? a jakieś młode cizie z odpowiednim nazwiskiem i dobrymi wtykami bez nawet matury siedzą u nich ... Jutro idę do UP na spotkanie z doradcą pracy a jak mi będzie kazał pisać CV albo list motywacyjny to go wyśmieje ! I podejrzewam,że za to się ***** mści i nie daje mi sensownych ofert ... bo ją zjechałam raz i teraz siedzę bez niczego! Ostatnio byłam po zaświadczenie do szpitala o ubezpieczeniu to wisiała lista z osobami które mają staż i gdzie ... a ja w życiu o takich nie słyszałam ... Więc się pytam jakim cudem :szok: i czemu dla mnie takich nie ma ... ale tam nawet nie ma z kim gadać - dała mi może od stycznia 4 oferty z czego każda jedna to pic na wodę ...

Mateuszkowa szalejesz.... a ja zjadłam obiad i mam ochote na coś słodkiego brrr... :wściekła/y::wściekła/y: ,

Motylku a bo UP to jedna wielka porażka :wściekła/y::wściekła/y: a co do rzeczy na all to ja kiedyś zamówiłam sobie sukienke i fajny był materiał i kosztowała 15zł :-D:-D.
A jeszcze co do stażu to jeśli nie masz "szerokich pleców" to niestety .. tak to u nas jest.

reklama
chyba szybciej znaleźć prace bez UP, co ? :-p:-p:-p:-p\

Ala szaleje bo muszę, mam już 4 reklamówy tak napchane, że głowa boli, zaraz dojda kolejne a tak to sie sprzyda jakiemus dzieciaczkowi bo ubranka nie zniszczone prawie w większości firmówki :-)

Do góry