reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jolek Faaantastyczne zdjęcie! szkoda, że Twojego synusia tak mało widać...no nie ma się mu co dziwić z tą panienką - w końcu to mały facet ;-)
Dorota nooo dooobra, pewnie jakiś smar, może jak zmieniał koło koleżance...:-p żartuję.:-) śpij spokojnie, Twoja druga połowa wcale nie wygląda na przyprawiającego kochanej żonce rogi :tak: nie znasz moich wygłupów...? :-)
Gaja będzie dobrze. tyle ciotek naraz trzyma &.

reklama
dzień dobry :D

gorąco, duchota.. cóż więcej napisze..siedzimy w domu cały czas bo się nie da nigdzie wyjść a jak się da to mały pada :/ eh..

Jolek
to u Was zimniej , że malucvhy w dlugim rękawie?? u mnie w nocy 25 stop! mały nie spał z duchoty ja ledwo żyje a już mamy 39 stop .. dzis odczuwalna w cieniu skromne 38 ..
Iza znam, znam ale w TYM temacie jestem podejrzliwa ;-)

Dzień dobry :)
a gdzie reszta???? o tej porze zazwyczaj drukowałyśta już ze 3 strony :tak: widocznie macie teraz bezpłodne :szok:
Dorota czy Ty mieszkasz w Somalii? gdzież to takie temperatury...? u nas dziś 27 w cieniu, w dodatku jest pochmurno, ale żeby już rano 39???
u nas też duszno, wczoraj Bartuś zasypiał z wentylatorem bo inaczej był cały mokry. Kładę go w samym pampku, przykrywam jedynie pieluszką flanelową ale dopiero ok. 23, wcześniej śpi "do rosołu".

Iza jest dramat, leje się ze mnie, z dziecka! porażka!! w mieście niestety tak jest.. jutro zapowiadają jakieś deszcze! wreszcie!!!

aha, dziś waga po śniadaniu ( 4 kawałki placka :zawstydzona/y: ) i w ubraniu tyle samo co wczoraj na czczo i bez ;-)) także juhuuu :D

Witam :-)
Ja właśnie wstałam, w nocy były 2 burze i się budziłam a i mąż nie dał się wyspać ;-) Ale jak poszedł do pracy to mogłam sobie w końcu pospać :-p
Kropeczka ta farba jest z amoniakiem, mam nadzieję że jednak nie spali mi włosów. Mi raczej zależy na trwałym efekcie. Ja farbuję tak gdzieś raz na kwartał, więc moje włosy jakoś to wytrzymują.
Mateuszkowa to naprawdę u Was duchota :szok: U mnie teraz pokazuje 21 na dworze i 23,6 w domu. Tak więc całkiem przyjemnie.
Jolek fajne zdjęcie :tak:
Gaja nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze.

Zaraz muszę do sklepu skoczyć i jakiś obiad sklecić, i jeszcze włosy ufarbować :eek: Jak się rano wstaje to ten dzień jakiś dłuższy.

Edyśku muszę poszukać jakiejś bez amoniaku, i mam nadzieję, że piankę ma nie tylko schwarzkopf. "Cieniuję" się garściami ;) zawsze u fryzjera narzekam na nadmiar włosów i proszę, żeby cieniowała mocno, żeby je maksymalnie przerzedzić. No to się teraz przerzedzają, właśnie garściami, codziennie rano i wieczorem wyczesuję garść śkutów. Po farbowaniu u fryzjera tak nie mam, no ale tam nie zawsze jestem zadowolona z koloru :baffled:
Dorota no to współczuję. U mnie też nie jest chłodno, w mieszkaniu mam 28 st. ale żeby aż taki ukrop...
Wczoraj byłam już od 11 na działce, na dworze było superowo, bo wiał cały czas przyjemny wiatr, ale robota, do której mnie matka zagoniła była koszmarna! Dżem z wiśni i porzeczek... nie znoszę tego :baffled:

Dzień dobry :-)
Myśmy wstali dzisiaj o 8.30 więc dopiero teraz jestem :-) wczoraj był u mnie Pan Mąż bo sprzedał swoj motor i przyjechał pogodać...

Mateuszkowa u mnie też dzisiaj taka duchota że masakra. Najchętnie poszłabym już do basenu no ale poczekam jeszcze chwilke :-):-) a co do wagi to super :** aaaa i plamy na ubraniach :* Twój mąż Cię kocha ;***

Gaja trzymam za Was kciuki ;* mam nadzieje że będzie wsio ok ;** daj znać co u Was ;*

Jolek super laska :-D:-D Twoj mały już wie co dobre :-D

Edysiek a jak córcia? Nie tęskni i nie chce wracać?

Ja dzisiaj jade podpisac umowe do przedszkola musze dokładnie się wszystko dopytać bo moje dziecko zaraz do przedszkola idzie

Ala &&& za przedszkole :D jak tam synek zadowolony po wczoraj ? ;-)
Iza na działeczkę to nawet bym sie wybrała ale o 7 rano później nawet palca na balkon nie wystawiam:szok::szok: jak wczoraj widziałam, że ludzie spacerowali z maluchami w godzinach 11-14 to aż mnie trzepało! brak mózgu.. no cóż..a spacerku w pełnym słońcu rzecz jasna

Edysiek wrzuc foto jak sie ufarbujesz :D ja farbowałam tym lorealem i pomimo koloru byłam zadowolona bo włosy nie wypadały! i były b. miękkie! i wydaje mi się, że bez amoniaku była..ale nie pamiętam za dobrze

Dorota niestety Bartuś nie ma mojej karnacji (B. mówi na mnie "mój Rumunie"...) i nie opala się tak szybko jak ja. Dlatego też ciągle przesadzam go do cienia, na głowie biały kapelusik (identyczny jak Editka synuś ma na zdjęciu) a wczoraj z powodu tej fabryki przetworów owocowych zajmował się nim Szymek i siedzieli w altance. Na tym słońcu zdechnięcie murowane... siedzimy tylko w cieniu a drzew tam sporo.
Mówisz, że po lorealu nie wychodzą? miękkie też mam, bo nakładam różne specyfiki (odżywka do spłukiwania loreal -polecam; jedwab w płynie bez spłukiwania też polecam) ale boję się, że jeśli nie odstawię tej farby, to nie będę musiała chodzić się przerzedzać...

reklama
Iza mi nie wypadały ale przecież nie mamy takich samych włosów..
Moje dziecko też ma jasna karnacje i w dodatku jest jasnym blondynkiem to w ogóle , więc spędzamy czas tak :
Zobacz załącznik 479909

ja już w domu nie farbuje, idę do fryzjera przed chrzcinami ( mamy w sierpniu ) zrobię 1 kolor - ciemniejszy bo i tak się spłuka, przynajmniej mam chwile relaksu.. :tak::tak::tak:

Do góry