reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Było bardzo dużo dzieci - trafiłyśmy na urodziny... Ale ogólnie Kacperek to wykapana mamusia - słodziak jakich mało :) A Natalka jest przesłodka :) i te oczęta :) Chciałyśmy iść na kawkę ale niestety zaskoczył nas deszcz i na dodatek nikt nie przyszedł do stolika. Następnym razem idziemy do Fikolandu.

było fajnie prócz dzieci które bez naszej uwagi by zdeptały nasze maluchy z ziemia.
=natali- jak zobaczylam Zuzie to dopiero dotarlo do mnie ze nie jest miedzy nimi taka duza róznica, bo inaczej bylo jak bylo spotkanie w fikolandzie ja jeszcze z brzuszkiem a Zuzia juz taka fajniutka lezała na wielkiej ala" sofie.

tak w sumie rze ten deszcz nawet sobie nie pogadalismy by lepiej sie poznac, no i dzieci tez juz zmeczone i głodne ...moj zasnal zaraz z koncem Białegostoku z ciachem w dłoni.:-D

było fajnie prócz dzieci które bez naszej uwagi by zdeptały nasze maluchy z ziemia.
=natali- jak zobaczylam Zuzie to dopiero dotarlo do mnie ze nie jest miedzy nimi taka duza róznica, bo inaczej bylo jak bylo spotkanie w fikolandzie ja jeszcze z brzuszkiem a Zuzia juz taka fajniutka lezała na wielkiej ala" sofie.

tak w sumie rze ten deszcz nawet sobie nie pogadalismy by lepiej sie poznac, no i dzieci tez juz zmeczone i głodne ...moj zasnal zaraz z koncem Białegostoku z ciachem w dłoni.:-D

Moja w domu od razu poszła do łazienki i krzyczała "pu pu" (kąpu kąpu) i około 20 zasnęła... Jak nigdy ;) Ale nic straconego, są jeszcze inne bardziej zaciszne miejsca, np w galerii antoniuk, a galerii podlaskiej, w galerii białej albo fikoland :)

Natalka po spotkaniu wykąpała się i padła jak zabita przespała całą noc co rzadko się zdarza ;) szkoda że ten deszcz się rozpadał ale odbijemy to sobie następnym razem w jakimś spokojniejszym miejscu buziaczki dla maluszków ;*

Cześć dziewczyny :)

Wczoraj Zu uczyła się pływać w jeziorku ;) Ciągle chciała do wody i jak chwile posiedziała z nami na brzegu, zaraz znowu biegła do wody. Woda ciepła jak herbata i była mało orzeźwiająca, ale jednak jakieś orzeźwienie było ;)

Co u Was? Jak Wasze maluszki?

Hej u nas wszystko oki.Pogoda cudna więc całe dnie na dowrz e jak tylko nie jestem w pracy, jeżdżę sporo rowerem z Olim..................Olis dostAŁ OD NAS ROWEREK WIEC NAUKA JAZDY PEŁNĄ PARĄ- CORAZ LEPIEJ MU IDZIE PEDAŁOWANIE.
NATALUNIA WIDZE NOWY SUWACZEK- GRATULACJE :-) NA KIEDY TERMIN?

Dzięki :)

Termin mam na styczeń - nie udało się na grudzień ;) Na razie czuję się dobrze, nie mam mdłości, tylko jestem bardzo wrażliwa na zapachy.

Ela, u Ciebie już dosłownie lada moment :) Jak się mieszka w nowym mieszkanku?

E-stera - Zu ma taki dzicięcy rowerek na 3 kółkach i póki co tylko wożenie wchodzi w grę ;) Czasami trochę pedałuje, ale to naprawdę czasami. Oliś zdolniacha zaraz będzie szybciej od mamy jeździł ;)

reklama
Ojejku Ela, to już?Tak to szybko zleciało..........pamiętam jak nam powiedziałaś ,że w ciąży jesteś a tu zaraz rodzisz:szok::szok:

Oliś obraził się wczoraj na rower ha ha, bo za wolno jeździ- no nic tzreb a przeczekać

Do góry