Do Fikolandu można iść z partyzanta ;P Ale można kupić wcześniej bilety i zarezerwować sobie salkę dla rodziców Mi podobało się na Lipowej. Mojej Zu też Byłyśmy też w planecie urwisa - teraz przenieśli się do Białej. Tam też jest fajnie.
reklama
e-stera
Fan(ka)
Hej laseczki.....ale zawalona robot jestem, dzisiaj do 22 a jutro 12 pracuje aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
A jak pogoda dopisuje i jak mam olne to z małym szalejemy na dworze.
Na Lipowej to Bajkoland i ja się piszę na przyszły tydzien :-)
Zaczęlam chodzić na fitness dla Pań z dwoma koleżankami- już drugi miesiąc i na rowwrze codzienie jezdze- super sprawa , polecam.Kondycje teraz mam superową hihiih
Oliś oki, rośnie, pyskuje i rozrabia
Pozdrawiam i całuski dla dzieciaczków
A jak pogoda dopisuje i jak mam olne to z małym szalejemy na dworze.
Na Lipowej to Bajkoland i ja się piszę na przyszły tydzien :-)
Zaczęlam chodzić na fitness dla Pań z dwoma koleżankami- już drugi miesiąc i na rowwrze codzienie jezdze- super sprawa , polecam.Kondycje teraz mam superową hihiih
Oliś oki, rośnie, pyskuje i rozrabia
Pozdrawiam i całuski dla dzieciaczków
elżbieta79
mama Paulinki i Majeczki
Hej. ja też chętnie w przyszłym tygodniu się z Wami spotkam. W poniedziałek idę do lekarza i na zwolnienie więc będę miała duzo czasu wolnego.
Ela, jak ten czas szybko mija! Już 32 tc! Szok! Jak samopoczucie?Hej. ja też chętnie w przyszłym tygodniu się z Wami spotkam. W poniedziałek idę do lekarza i na zwolnienie więc będę miała duzo czasu wolnego.
Ale ja jak najbardziej w ciągu tygodnia. Jesteśmy z Zu wolne codziennie po 16.30 Najlepiej po 17
Hej. ja też chętnie w przyszłym tygodniu się z Wami spotkam. W poniedziałek idę do lekarza i na zwolnienie więc będę miała duzo czasu wolnego.
Elcia jak się czujesz? jak maleństwo???
Dziewczyny. Teraz i ja piszę się na spotkanie..Basia skończyła już 5 miesięcy więc myślę, że możemy się już wprosić?
pewnie !!!
e-stera
Fan(ka)
A ja mogę każdy dzień oprócz piątku, bo w piątek do 21 pracuję :-(
reklama
U mnie odpada środa i czwartek. Najlepiej piątek mi pasuje. Tylko wtedy Estara z Olisiem nie będą mogli... Sobota odpada.
Ola - wpraszaj się śmiało będziemy zaszczycone Waszą obecnością
A gdzie Edyta? może pokazałaby Kacperka e-ciotkom
Ola - wpraszaj się śmiało będziemy zaszczycone Waszą obecnością
A gdzie Edyta? może pokazałaby Kacperka e-ciotkom
Podziel się: