reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

my dziś po komisji WRESZCIE !! 4 miesiace czekac na 5 min wywiadu ;/ eh ....
co do spotkania raczej tak ... i bym chyba wolała w fikolandzie bo tam jest sala dla takich maluchów jak Zuzia albo Paweł ... w Bajkolandzie nei wiem jak jest

reklama
hej dziewczyny mozey wy sie orientujecie w tej sprawie. Jestem przeziębiona, a musze zrobić badania w tym tygodniu, krew, mocz , glukoza itp. Czy one w ogóle wyjdą jak jestem chora? Bo nie wiem co mam robic!!buziaki milego dnia

hej dziewczyny mozey wy sie orientujecie w tej sprawie. Jestem przeziębiona, a musze zrobić badania w tym tygodniu, krew, mocz , glukoza itp. Czy one w ogóle wyjdą jak jestem chora? Bo nie wiem co mam robic!!buziaki milego dnia

Krew - będziesz miała podwyższone OB i mogą Ci wyjść herezje. Lepiej poczekaj. A dzisiaj mleko z miodem, kanapka z czosnkiem i skarpetach do łóżka ;)

Bajkoland - jak najbadziej. Kasiula, obawiam się, że Zu nie spodobałoby się w tym pokoju co ostatnio byłyśmy. Ona nie usiedzi w miejscu. To jak? Poniedziałek?

Krew - będziesz miała podwyższone OB i mogą Ci wyjść herezje. Lepiej poczekaj. A dzisiaj mleko z miodem, kanapka z czosnkiem i skarpetach do łóżka ;)

Bajkoland - jak najbadziej. Kasiula, obawiam się, że Zu nie spodobałoby się w tym pokoju co ostatnio byłyśmy. Ona nie usiedzi w miejscu. To jak? Poniedziałek?
nie mowie o tym co siedziałysmy tylko tym wielkim obok co był

Witajcie z rana :)

Wybaczcie, że ja tylko z pytaniami tak wpadam. Praca, praca praca..
Czy do Arciszewskich na USG z nagraniem mam wziąć swoją płytkę DVD czy oni dają swoją?

Fajnie, że się umawiacie na spotkania. Mam nadzieję, że jak moje maleństwo się urodzi i troszkę podrośnie, to będę mogła dołączyć.

reklama
Dzień dobry.
Właśnie popijam mleko z kawą i szykuję się na wizytę u lekarza..Proszę o takie maluśkie kciuczki - żeby wyniki był dobre i żeby Pan Doktor nie krzyczał na mnie.

Pozdrawiam wszystkie i całuję ciepło

Do góry