reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

witam koleżanki . co do wizyt lekarskich to ja dziś miałam i wyszłam z gab niezadowolona -bo dostałam skierowanie do szpitala z wz z zagrożeniem przedwczesnego porodu. a to dlatego ze mam bóle brzucha i jakiws skurcze. narazie leze w domu cały dzien i łykam tablety- jak cos sie bedzie działo musze pakowac torbe ....:-( nie wiem a na dodatek jutro mam szkołe .... praca mgr nie skaczona .... a oni mnie do szpitala chca klasc...

reklama
Dzidzius najwazniejszy,kaza lezec , lez.....................olej wszystko inne
Ja urodzilam w 36 tygodniu-17 dni w szpitalu..................tylko....................nie ma co ryzykowac...................

oczywiście że nie ma!!
ja urodziłam dwójkę za wcześnie i tylko problem potem:(
a w ogóle wróciłam od dentysty i bleee 3 raz truty ząb:(

my tez musimy sie isc zwazyc. .. pewnie okolo 7kg juz
pozatym zaczelam dawac kaszki i powoli po lyzeczce jabłuszka .... ślicznie je z łyzeczki ...
ostatnio nie chcial ciagac butli to dalam mleko z kaszka z łyzeczki i o dziwo z łyzeczki ladnie jadl :)

ja tez jak pierwszy raz dalam marchewke łyzeczka mial ok 4 miesiace to o dziwo ladnie jadl i nie wybrzydxal :-) myslalam ze poczatki beda ciezkie ale okazalo sie ze wcale nie musza;-)

i bardziej ciepłe było teraz jakoś chłodem powiało no i wyraźnie nie jest no ale trzeba się przyzwyczaić grunt że za oknem dziś ładnie było i spacerek był:)
dziewczyny czy poza dsk można gdzieś do poradni chodzić na fundusz??

Witam. Widzę że ogromne zaległości mam na forum. Jakie wielkie zmiany. Rzeczywiscie trzeba będzie się przyzwyczaić do nowego wizerunku.
Aneczka a do jakiej poradni chcesz iść. Jeszcze w Sniadeckim są poradnie.
A my idziemy w czwartek na bilans dwulatka i też zobaczę ile waży Paulinka. Myślę że 11,5 będzie. W tym roku całkiem fajnie poprwaiła wagę i oby tak dalej.

reklama
Ja muszę się wybrać na usg bioderek. E-stera coś wspominała o poradni na Bema. Chyba tam się przejdę, bo na Sienkiewicza tak sobie mi się spodobało. Moja Zuzia waży 6500 w wieku 3 miesiące i tydzień :-) Ładnie na wadze przybiera mimo jej niechęci do jedzenia ostanio.

Do góry