reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Kalina pisze:
a my z mężem zapalenie portfeli- ostry stan- dzis nawet masła nie było...nie ma jak przednówek. ;D ;D ;D

coś wiem o tym - ehhh jak bedzie wyplata to juz jej nie bedzie tyle mamy do oddania - i powiedzcie jak tu zyc godnie ... ??? :mad:

reklama
Dzsiaj zamówiłam na Allegro termometr browna do ucha więc jutro tez zostaniemy bez kasy:( a wydatek niestety konieczny bo Iza za zadne skarby swiata nie da sobie zmierzyc temperatury. Wczoraj lekarka pytała jak wysoka gorączka a ja na to baaardzo wysoka bo aż sie trzesła. Pomimo takiego stanu i tak nie dała sobie zmierzyc:]
A a znów mam dołek bo Karol znów chce lecieć do USA popracowac. Jak ja sobie poradze z dwójką dzieci?

Kalina, taki szczęśliwy wózek to jest coś. Jak już będziesz chciała się go pozbyć to pomyśl o mnie :) , chociaż może jeszcze nie czas myśleć o wózkach. W każdym razie jakis "amulet" to by mi sie przydał :laugh: Jutro przyjaciółka ma mi przywieżć swoje spodnie ciążowe, może się nadadzą jako "sprowadzacz szczęścia" :)
A co do pieniędzy to robimy remont kuchni i już lada chwila zaczniemy sie zadłużać. Takie życie ::) Nie martwcie sie , jakos to będzie.

Gosik oto Jonatan w szczęśliwym wózku.

p6ri.jpg

Niestety, wózek wróci do właścicielki...ktora chce jeszcze jednego bejbusia. Ale moge ci ciuszków po chlopcach uzyczyc, jak bedziesz miec chlopaka!
he, he, ajne to było rartunku! Żużaczku. nie chcieli cie wpuścic na forum? Co nabrołaś?

Kalinko, ja coś czuję, że to będzie dziewczynka ;D , chociaż nie jest to jakieś silne przeczucie, więc kto wie :) Dzięki za serce :)
A Wy miałyście jakieś przeczucia? Sprawdziły się?

Witam!
Jestem tu po raz pierwszy. I na początek proszę o opinie na temat dr. Bieleckiego z SPSK w Białymstoku. Zamierzam zgłosic sie do niego aby prowadził moja ciążę. czy to dobry pomysł?
Proszę o odpowiedzi.

reklama
Kalina hehe... po prostu zapomniałam hasła a jestem teraz w Bielsku i siedze na komp. szwagra. Musiałam od nowa hasło ustalić i dopiero sie zalogowałam. KOsmos z tą moją sklerozą,,, ::)

Witamasia-amy na temat tego dr. chyba nic konkretnego nie słyszałam

Do góry