Agak29
Fanka BB :)
Asia nie rób tego błędu!!!!!!!!!!!!!!!!! to osioł. Mi prowadzil drugą ciążę. Nie miałam ani razu zwykłego badania a na USG wysyłał do Urbana który nic na tym sprzecie nie widzi dla jednej mojej znajomej powiedział ze bedzie miał syna (miała 2 córki w domu) cieszyli sie z mężem niesamowicie do czasu porodu kiedy to urodziły sie ....... bliźniaczki
Ja do niego chodziłam bo nie było problemu ze zwolnieniami. Ale z całego serca radze Ci wybierz kogos innego. A tak nawiasem zapytam czy przypadkiem nie mieszkasz na TBS-ach? Pozdrawiam
Dziewuszki ale złapaliśmy bakcyla. I Iza i Patryk na antybiotykach. Ja mam czas na poprawę do wtorku jeśli bedzie bez zmian to i ja dostanę. Dzieki Bogo Iza juz nie gorączkuje ale razem z Patrykiem mają straszny mokry kaszel. Ani jedno ani drugie nie umie odkaszlnąć. Lekarka kazała oklepywać ale ja nie wiem jak. Bo takie zwykle klepanie nic nie daje
Może któraś z Was coś doradzi bo ja już załamuję ręcę Patryk nie da rady jeść bo co chwila kaszle.
Dziewuszki ale złapaliśmy bakcyla. I Iza i Patryk na antybiotykach. Ja mam czas na poprawę do wtorku jeśli bedzie bez zmian to i ja dostanę. Dzieki Bogo Iza juz nie gorączkuje ale razem z Patrykiem mają straszny mokry kaszel. Ani jedno ani drugie nie umie odkaszlnąć. Lekarka kazała oklepywać ale ja nie wiem jak. Bo takie zwykle klepanie nic nie daje