reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Ika a opiekunka już zatrudniona? A Ty już w pracy całkiem?

Magdalenka dziekuje za pamięć,jutro ten wielki dzien powrotu do pracy,na razie lightowo jeżeli chodzi o wymiar ok 6 godz a mniej lightowo jeżeli chodzio funkcje-miesiąc szkolenia nowego zespołu.A Marcel w żłobku od tygodnia i juz przerwa,chyba cos załapał,rano pedze do lekarza.
trzymam kciuki za obrone,daj znac koniecznie jak poszło!!!:-)

Miłego nowego tygodnia bezsniegowego:-):-):-):-)

reklama
Witajcie!
Mój mąz obroniony!!!!! Dostał PIĄTKĘ!!!! Jetam taka dumna z niego, aż mi sie łezka w oku kręci. Jak zobaczył jaka wielka radośc sprawił rodzinie - dzieciaki krzyczały z radości:-) - to sam sie rozczulił.
My od soboty już u siebie. Do mamy przychodze teraz tylko na ploty i do pracy.:tak:POwiem szczerze, że chyba to dobe rowiązanie, bo jak na razi bardziej sie mobilizuję.
A w niedzielę, mój synuś został przyjęty do grona ministrantów. Też mi sie łezka w oku zakręciła. Taki już dorosły i samodzielny...
Ja już wyglądam jak bym sobie piłkę lekarska włożyła pod ubranko:-D:laugh2::rofl2:, ale kondycje jeszcze mam. Wyniki mam OK. W czwartek idę na kontrolną wizytę. DZidzia szaleje w brzuchu, że czasem ze strarchem myśle co będzie wyprawiać jak sie pojawi na świecie:szok::cool:
W domu mam jeszcze sporo pracy, bo troche mebli musimy dokupić, przejzec parę worków pod kontem czy aby wszystko jest nam niezbędne:cool: . Powiesic kilka obrazków - wreszcie:tak: - ale to jak mąz wróci z delegacji, obiecał, że załatwi z synem:-). Prezenty juz prawie zakupione i nawet zapakowane, więc z optymiezem patrzę w przyszlość najbliższą;-)

Joasiu napisz jak Zuzka? A kartki zrobiłaś cudnej urody:-) Ja tez mam taki plan co roku, ale nic zteo nie wychodzi:-(A dzieciaki chętne do pomocy, więc radośc była by potrójna (moja, dzieci i obdarowanych:tak:).
Ika trzymam kcuki za łagodny start i zdrówko młodego człowieka:tak:
Żużaczku pomysł z lalkami przedni:-) Bardzo mi sie podobają. A Ania przecudna, może ja bym tez taka chciała.....????
Kalina nie samowita jak zwykle:-) Napisz cos więcej - z jakiej okazji, co podałaś jak przystroiłaś stół.... Ty mnie kochana bardzo motywujesz do działań:-)

MIłego dnia dziewczyny! A ja do pracy wracam, bo szef sporo zleceń wrzucił do natychmiastowej realizacji:eek::happy:

Magdalenko a to KUJON!! Gratulacje wielkie!!

98.gif

Żużaczku lektura juz zaliczona - jak zwykle z wielką przyjemnością. :-) Kobieto wszechstronnie utalentowna - od talentów artystycznych po menagersko-organizacyjne!!!

No to mój mąż po operacji. Takie tam głupotki mu wycinali. Właśnie z nim rozmawiałam przez telefon - leży w jednodniowej klinice w Białymstoku. Taki puchatkowy bardzo był, bo dopiero dziesięć minut temu wybudzili go po narkozie. No ale wszystko dobrze. Jak ja dziś bez niego zasnę????
15_6_26.gif

Tomka przywieźlismy do domu. Operacja trwała godzine, pod narkozą. W nocy miał kroplówke ze srodkami przeciwbólowymi. Teraz śpi. Ale wyglada bardzo biedniutko. Po raz pierwszy to ja się nim będe musiała opiekowac. Zawsze odwotnie było:-D

DSC06149.JPG

popatrz jakie bajki lubi - i kup cos z tych bajek. My Witkowi na mikołajki dalismy Autka z filmu Cars a na gwiazdke dostanie duplo Boba Budowniczego.

reklama
Do góry