reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Czesc dziewczeta, jestem kwietnioweczka 2008, nie mieszkam w Bialymstoku troche dalej, ale jestem pacjetka Dr. Mrugacza przyjmuje na Parkowej i W Centrum Bocian, czy ktoras z was byla jego pacjentka, lub rodzila na Parkowej bede wdzieczna, o opinie. dzieki

reklama
Krysiu pięknotka!!
Katja witaj!!
Gosik nio to masz cos spektakularnego:
cos do męskiej szafy zrobiłam:-D:-D
DSC06307.JPG

DSC06308.JPG

DSC06304.JPG

Witam serdecznie Wszystkie Białostoczanki :-)

Mam do Was takie pytanie , jak żyje się Wam w Białymstoku. Czy miasto jako tako zapewnia lokale do opieki nad maluchami np:. przedszkola , żłobki czy niestety może ich brak ?
A może któraś z Was po prostu "wynajmuje" nianie ? :-)

Piszcie :)

Witam serdecznie Wszystkie Białostoczanki :-)

Mam do Was takie pytanie , jak żyje się Wam w Białymstoku. Czy miasto jako tako zapewnia lokale do opieki nad maluchami np:. przedszkola , żłobki czy niestety może ich brak ?
A może któraś z Was po prostu "wynajmuje" nianie ? :-)

Piszcie :)

A ja mieszkam w Bielsku tralalalalala....
:-p

Julitka ma zapalenie ucha...
Dostała antybiotyk, Zinnat.
Za 7 dni na kontrolę do laryngologa.

A jeśli chodzi o nianię, to ostatnio ja się wynajmuję jako niania...

Żużaczku Twoja głowa to kopalnia pomysłów.
Shoomna przykro mi z powodu Julitki pewnie bardzo ją boli uszko?
Katja 32 ja slyszalam tylko jedna opinie na temat dr Mrugacza jeszcze jak bylam w ciazy ze to swietny specjalista.Ja niestety chodzilam do innego.
Dziewczyny mam pytanie czy podajecie swoim dzieciom tran?A jesli tak to jaki?

Dziewczyny ratujcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przed chwilą zadzwoniła pani która miała się opiekować moimi maluchami od 4 lutego, niestety zrezygnowała, bo dostała lepszą ofertę. Jestem wściekła i nie mam niani, a za 2 tyg. do pracy:wściekła/y:. na gwałt potrzebna niania!!!!!!

reklama
Maniu w takiej podbramkowej sytuacji możesz spróbowac z agencją opiekunek.

tel. kom 606975599
Drożej,:-( ale jak jest taka paląca potrzeba, może nie będzie wyjścia? Moja mama jest bardzo zadwolona z pani poleconej przez nich - bo tyle razy się nacięła, że już ręce jej opadły i poszła do nich. panie są skrupulatnie sprawdzane przez agencję która robi osobiscie dokładne wywiady w poprzednich miejscach pracy.
Z Bielska mam kontakt do jednej dziewczyny - ale ona w Bielsku mieszka:-(

Do góry