reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

skoro mnie nie wywaliłyscie z wątku
zwalczyłam talerz na pierniki..... jak go zobaczyła moja mama to się popukała w czoło i powiedziała, że wariatom zabierają prawo do opieki nad dzieckiem (serwetka malowana ręcznie)
DSC05812.JPG

reklama
Zuzaczku...jesteś wielki. WIELKI!
Joasiah- very merry berry happy!
Cudownie jest być magistrem za te polskie dwa tysiące, daj Boże.
Ale fajnie, że dopięłas celu.
Shoomna, dzięki za ciepełko przesłane.

Twoja mama Żużaczku, już dawno powinna się przyzwyczaić, przeciez ma w domu jeszcze jednego artystę:tak:.

Chyba tracę pokarm, Olek się nie najada, przez co płacze, więc ściągam ile mogę (prawie nic:-() i daję mu butelką. Jak tylko próbuję go przystawić drze się wniebogłosy:-(. Po mału się załamuję, a tak chciałam karmic go ile wlezie:-:)-:)-(. Może tp kryzys laktacyjny, ale jaki jest powód???????:wściekła/y:

mania nic na siłe, karmienie to nie jest coś co ma Cię strasować. Może jest wygodnicki i jak poczuł butelkę, to woli ze smoka? bardzo często dzieci odrzucają pierś, jak poznają butelkę (np. podobno ja...taka leniwa byłam)

Mania, zadzwoń do poradni laktacyjnej. Może Ci coś podpowiedzą.

PORADNIA LAKTACYJNA (WASZYNGTONA 17)
tel.0 85 7450643
kom.606 44 98 16

Nie zadręczaj się, małemu najbardziej jest potrzebna twoja miłość i poczucie bezpieczeństwa. Popytaj fachowców, może pomogą.
Joaś, gratulacje! Podziwiam! Bronić się z miesięcznym szkrabem...szacuneczek:happy:
Amelka, brawo:-) Ucałuj maleństwo ode mnie:happy:
Tą sobotę mam wolną, więc jakby co to możemy robić zjazd czarownic. Tylko u kogo?

Dzieki! Lecę wypic meliskę, by się odstresować:-D. niestety ten typ tak ma, ze wszystkim się przejmuje, o.
A do poradani dzwoniłam, tylko, ze nikt sie nie zgłasza, co najwyżej sekretarka:baffled:.
Papapapa, laktator czeka!

Mania, znalazłam dla Ciebie jeszcze to:

NZOZ Przychodnia Położniczo-Ginekologiczna
ul.NMP Królowej Rodzin 21
tel. 085-66-44-333
Bezpłatne porady, także wizyty domowe (w ramach NFZ)

Pogotowie laktacyjne mgr Małgorzata Tymińska
ul. Wojskowa 4
tel. 501 675 997 lub 506 616 999

Sokołowska Jadwiga-porady laktacyjne
tel.085 653 44 94

:happy:

reklama
Miniu, niestety nie. Choć ostatnio coś koleżanka mówiła, więc zapytam i jak coś to dam znac. A co się stało? Coś z Martą?:confused:
Gosik, dzięki! Z laktacją już trochę lepiej, piję hektolitry herbatek laktacyjnych, Karmi, wody itp.
Wczoraj byliśmy u lekarza, dała kropelki homeopatyczne na złagodzenie ulewań, żeby mu nie piekło, narazie tyle. Mamy obserwować i jak dalej bedzie szalał przy cycy i nie chciał jeść, przyjechać, być może to jest refluks?????? :szok:Zważyliśmy go i w ciągu tygodnia przybrał 200g, więc OK, więc dlaczego nie chce jeść? Wczoraj rano nie zjadł nic przez 5 godzin, ani cyca, ani butelka, ani strzykawka, ani łyżeczka. Nic!:baffled:
Chodzę na aerobic, dziś idę drugi raz. Oj ciężko po 2,5 roku przerwy, w porównaniu do innych dziewczyn jestem ciężarówa:shocked2:.

Do góry