reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Dziękuję za smiechotki rozweselajace ten dzisiejszy piekny dzien.Właściwie to juz wieczór.Kiedy dla Was jest wieczór tak apropos,czy kierujecie sie zegarem czy słońcem?Np teraz jest ok 17stej i ciemno to wieczór czy popołudnie?

reklama
Minia, nigdy! Wiesz, jak ja uwielbiam koty. Nigdy nigdy!
Mnie to nawet smieszy, owszem, ale tak boczkiem.:-)
Co do wieczoru, to lubimy. Dlugie. Pachnące chlebkiem( piecze się, co prawda nie orkiszowy, ale ze słonecznikiem)
Korzonki mnie bolą.
Jutro mam WAZNA rade szkoleniowa, którą sama prowadzę dla 34 nauczycieli...Ufff....Trzymac kciuki.
W czwartek będe na szkoleniu w Białymstoku.
W piatek mam kolo plastyczne i uczę dzieciaki do konkursu po lekcjach.
W sobote odpracowujemy 2 listopada.
W niedzielę znowu cały dzień maraton kościelno-przyja`cielski w Białym. czemu nam ze wsi tak wszędzie daleko?ufff....

Kalina mój mężowy w niedzielę tak się nudził, że razem z Martą wypróbowali ten sposób czyszczenia kibelka :-D:-D:-D

img0030mediumry0.jpg

Kalina trzymam kciuki za rade szkoleniową.Dasz radę,kto jak kto ale TY:-)
Przepraszam za wscibstwo czy w niedzielę odwiedzacie zbór na ul.Kujawskiej 22?

I trochę smakowitych pierniczków Światecznych:
pierwszy komplet malutkich dzwoneczków do mojego słodkiego stroiku. Będa jeszcze z czekoladkami no i oczywiście domowe pierniczki dekorowane przez młodocianych destrojerów (już się tego boję)

DSC05774.JPG

DSC05772.JPG

Ika, no tak, na Kujawskiej własnie. :-)Może czasem splączemy wspolną ścieżkę? :-)
Joasiah...zrób sobie dzwoneczek, ty tez lubie=sz decoupage...chyba że ci malutka daje w kośc i na nic już nie masz ochoty, tylko na leżenie w kłębek...
A ja wczoraj obudziłam sie o barbarzyńskiej i cudownej porze pierwsza trzydzieści w nocy- chyba ze stresu, bo normalnie spie jak suseł. I dwie godziny pisalam artykul na bb, jak zrobić świateczna pocztówke. :-)
A rada...chyba dobrze. :-)
Jutro ma szkolenie w Białym...dysponuję godzina z kawałkiem wolnego czasu między 13-15. Może ktos chce się ze mną w herbaciarni umowić na Kilińskiego, co? Jestem otwarta na propozycje. :-)
Aha, dzwonki slodkie i urokliwe. Kto jeszcze oprocz mnie lubi film" Co ludzie powiedzą"? Ja szaleję z radości na każdym odcinku. Wczoraj teściowa ze mna oglądała i wiecie co? Powiedziała, że nic nie ma smiesznego. Tłumaczyłam jej pare rzeczy, ale siedziala z kamienna twarzą! No wiecieco! Jak może kogoś nie smieszyć Hiacynta?

Asiu dzwoneczek sama sobie spiewająco zrobisz:-D
kalina uwielbiam ten serial. mamy ze szwagrem chyba z 20 płyt DVD z wszystkimi odcinkami pierwszej serii. Hiacynta i jej porcelanowy serwis - brawa wielkie!!

No widzisz? Ciebie tez smieszy. Czekam niecierpliwie na dalsze części, jestem wniebowzięta!A na razie nie możemy wpaść do was...czekajcie jeszcze troszke.:-)

reklama
Jaasne, Żużaczku, Joasiah sobie pomiędzy zmianą pieluchy, a karmieniem będzie lakierować i malować dzwoneczki:no: Narobiłaś smaka, to masz zamówienia.

Do góry