reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Śliczna osóbka z naszej Madzieńki! Wychodzą dopiero we środę??????? Mnie po cesarce wypuścili raniutko, w trzeciej dobie. Witaj przyszła mamusio wśród świerzo i nieświerzo upieczonych mamuś. Uciekam sprawdzać doświadczenia, bo dzieciaki już nie dają mi spokoju. Miłej nocki!

Coś mi się wydaje, że Anetę jutro do domu wypiszą, po co NFZ ma ją karmić heheheheheh. Mnie też szybko wysłali do domu, choć na początku mówili co innego :-)
Madzia wypisz wymaluj producent heheheheh.
Kalina Twój blogas mnie wciągnął :-) Czytam codziennie do porannej kawki zaraz po BB :-)

Magdalenka studiuje w Wyższej Szkole Ekonomiczno-Informatycznej a ma swoja siedzibe na Stokłosach
To dokładnie po przekatnej przez Warszawę do mnie:szok: ale porównując to z ilością kilometrów do Białegostoku (tylko i wyłącznie z ilością kilomterów a nie np. z czasem przejazdu autem z Zacisza na Stokłosy w godzinach szczytu :wściekła/y: :szok: :sick: :baffled: ) to całkiem blisko. Joasiu a często cię zmuszają do tej podróży na uczelnię? Może by mi sie udało jednak tam dojechać, skoro Ty pojawiasz sie w miarę regularnie w stolicy:tak: Oczywiście jeśli miałabyś na to ochotę i czas:huh:

Gosik to Twój cytat "A oto i ona:-) Na zawziętą osóbkę wygląda:tak:"
Z mojego bogatego doświadczenia życiowego wiem już na 100%, że Małgorzaty, Magdaleny i Zofie do pokornych osob nie należą, ale jak dowodzą badania statystyczne dzięki swemu uporowi i zawziętości pchają ten świat do przodu:baffled: :cool2: :-D.
Zatem dobrej nocki dorogie panie i idę nabierać sił na jutrzejsze pchanie tego świata dalej do przodu;-)

hej babeczki, sorki ze znowu odnosnie lekarza, ale dzwonilam do tej calej kamiennicy, gdzie przyjmuje Przepiesc, i okazało się że tam nie ma telefonu do tzw. rejestracji. Kobitka z dermatologii do ktorej sie dodzwonilam pobiegla pod drzwi gabinetow ginow ale i a tm konkretnego numeru tyż ni ma :(
Czy ktoras "przepieszczona" przez omawianego lekarza ma do niego konkretny namiar, albo mi powie jak tam sie umawia? plisss :zawstydzona/y:

może troszkę nieładnie z mojej strony zazywac "przepieszczeniem", ale same powiedzcie, czy tak Wam się nie kojarzy? :-D

Lidka kojarzy kojarzy :-)
Tam po prostu zachodzisz w godzinach przyjęć doktorka i czekasz na swoją kolejkę, tam się nie umawia :-)

reklama
Do góry