reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
pict0424.jpg

Pogoda jak malowana, co?
Uwielbiam poniedziałki!!!
o niedzielnym lenistwie mozna wreszcie ruszyc do pracy! W niedziele tak mnie ręce świerzbia, że plącze się tylko....az wczoraj złamałam sie i o 17 opieliłam truskawki. Jezus powiedzial, że jak wół wpadnie do studni w sabat, mozna go wyciagac, to i chwasty można wypielic, tak mysle, jak dusza roslinki....I jeszcze powiedzial, że czlowiek nie jest dla sabatu, ale sabat dla czlowieka.
Z czym sie zgadzam w całej rozciąglości.
No więc ruszam do boju poniedzialkowego. ugotowałam juz rosołek oddzielnie na marchewce i indycze udka odzielnie, odlałam wywar, mięszko wzuciłam do marchewkowego rosołku i jeszcze zrobie ryż i juz obiadek.
teraz szybko neske waniliowa wypije, zagryze bieszczadzkim sucharem i hejże! Na dwór.
Trujemy dzis z ojcem mszyce na czeresniach i jasminach.
Pa pa.

A my sobie robimy drugą niedzielę :) Własnie wróciłyśmy ze spacerku i oprócz obiadu planujemy tylko zabawę, jedzenie i wygłupy :)

Pozdrówka!!

agak wejdź na strone głowna BB i tam w kąciku kulinarnym jest bardzo duzomoich przepisów. Wszystkie bardzo łatwe. polecam murzynka z alkoholem. Prosty, smakowity i zawsze wychodzi

Do Żużaczka .....

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU ROCZNICY ŚLUBU. DUŻO SZCZĘŚCIA, SAMYCH POGODNYCH DNI, SPEŁNIENIA WASZYCH WSZYSTKICH MARZEŃ. KOCHAJCIE SIĘ CAŁE ŻYCIE TAK SAMO JAK NA POCZĄTKU !!

Hej dziewczyny, wlaśnie zrobiłam ciasteczka owsiane według baaaaardzo prostego przepisu(bez pieczenia, ekspresowe) i właśnie objadam sie nimi nieprzyzwoicie :D Obawiam sie, że nie doczekają zastygnięcia ani powrotu męża ::) Pyyycha! ;D

reklama
Do góry