reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

No jesteśmy.
twoje zdolności Żużaczku sa oszałamiające. Ja tak nie umiem... :(
jestem zła na poradnię na warszawskiej. Fatalnie nas obsłuzono, zlekceważono, badanie pięć minut i jakioeś dyrdymały o napięciu mięśniowym, które rzekomo jest, bo mały piąstki zaciska. No przecież nie stale zaciska, czasem jeszcze- przecież to wczesniak, trzeba mu 1,5 miesiąca z tych 4 odjąć , to ja mam lekarza uczyć?
Cud że z tego 1 punkta w ogole wyszedł.
Obraca się na boczki, iada, slicznie trzyma główe- a oni, że rehabilitowac, bo łapki zaciskał, zreszta jedna zaraz rozprostowal.
Fu, musze jakiegoś dobrego pediatre prywatnie podłapać, niech zbada porządnie odruchy.
Co oni z tym 5 minutowym badaniem, pusty koruytarz, nie ma żywego ducha, nikt po nas sie nie pchał.
Mieli czasu....od wiecie czego. od groma.
Mogli wybadac ile chcieli. W końcu pół setki kilometow przyjechałam. Fiuuu i do widzenia. >:D >:D >:D

reklama
Dzięki Tusiaczku.
Jak leci w realnym świecie???
Tak miło jak w wirtualnym???

To mój pieszczoch.

da5yj.jpg

aj kalinko - jak mi brakuje naszego bb i was dziewczyny .... w siwecie w realu smtrud brud i ochyda a do tego atak zmutowanych moherowych beretow ... fuck ... :mad:

kalinkojaka sliczna pysia!!
Polecam ci neurologa dziecięcego (pani wykonuje od razu terapię. My chodzimy z Witoniem na masaże i juz po pierwszym jest niesamowita róznica. dzis bylismy na drugim. Do tej lekarz przyjeżdzaja rodzice z dziećmi z całej Polski.
dr. Kuptel. tel. 0857417198 Słonimska 21

ale jazda. Dziewczyny ostrzezenie.
Własnie dostalam semesa następujacej tresci: "Era Omnix. GRATULUJEMY. Twój numer został wylosowany i wygrał. Otrzymasz zestaw kina domowego. Wyslij sms-a o tresci 606513004 na numer 1120"
Nadawca jest nr. 606513004

Żużaczek jest oczywiscie do bólu ostrozny i NIGDY nie wierzy w wygrane na losowaniach o których nie miał pojęcia. Zadzwonilam na infolinię ERY i okazała sie, ze jest to forma naciagania na doładowanie konta. Wysyłajac semesa doładowała bym konto dla kogos na np. 50zł. (z własnego rachunku oczywiscie).

Ja w ogóle nic nie gram. Farta nie mam wcale. Nikt by mnie nie nabral...ale mego macka tak. Dlatego dzięki, w razie czego olejemy drania naciągacza.
A z lekarza skorzystam chetnie, trzeba się naprzód umawiać? jak tam z kolejkami?Ile kosztuje wizyta?

wizyta kosztuje 35zł. My zaraz nastepnego dnia bylismy przyjeci. Ona przyjmuje w gabinecie rehabilitacyjnym, wiec jest baaardzo długo, tak jak czynny gabinet. cały czas kts tam cwiczy albo ona czy jej pracownicy robia masaze

Taniocha, po prostu taniochaDzwonię i sie umawiam i to już.
Pogadałam z mężem przypominając mu o zdjęciu debowej kuchni, jaską robił.
Mówi że z buku to musi być lite drewno, jesli blat kamienny. Nie tylko drzwiczki, wszystko lite, bo nie udźwignie blatu.
Szafki trzebakleić, żeby nie wypaczały sie.
To duży koszt, masz babcie w Ameryce? ;)
Te mebelki dla lekarza z dębu syberyjskiego kosztowały z materiałami i robocizna 8 tys, do tego dolicz sobie blat...
A u ciebie chyba większa długość na metrach bieżacych...
I wyspe chcesz, co?
Mniamusna kuchnia...ale ta babcia w Ameryce musi być... ;D ;D ;D

reklama
Kalinko, czy twój mąż robi kuchnie? Szukamy dobrego i niedrogiego ;D stolarza, który zrobiłby nam kuchnię. Projekt mamy, w prawdzie jeszcze wymaga poprawek, ale to tylko kosmetyka. Szukamy tylko wykonawcy. Mażymy o drewnianych frontach (jakieś jasne), ale chyba nas nie stać, więc pocieszymy się płytą, jakaś imitacja naturalnego drewna. Mój mały znów szaleje, dziś znów tętno szalało ponad 180, a niby wszystko w porządku, no nic lecę wypić meliskę, może się uspokoi. W poniedziałek idziemy na wizytę, zobaczymy co zdecyduje lekarz, w końcu będzie to juz 38 tydz. Pozdrawiam - M.
.png

Do góry