reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Biedaki...moja rodzinka tez przechorowala.Trzymajcie sie, bedzie dobrze. Dzieciaczkow zawsze szkoda, jak dorosly choruje, jakos lzej to zniesc... :)

reklama
Oj masz Ty się Agak :( Ciekawe gdzie w tym wszystkim jest Twój mąż ....?

A to moja traperka znad Narwi :):):)

traperka1cn.jpg

Karol próbuje jak może ale oprócz pracy ma jeszcze sesję i do tego Iza za żadne skarby świata jak jest chora nie pozwoli sie Tacie sobą zająć tylko mama i mama

Melduję się! Rozchorowałam się, żeby nie było za słodko, bo przecież skoro mdłości mi przeszły to jakaś inna cholera musiałam mi "umilić" życie. Najpierw gardło, a teraz nos mam zapchany i głowa mi pęka. Na szczęście bez większej temperatury, ale czuje sie kiepsko. Wygląda na to, że znowu wezme zwolnienie. :( Jak podpadac to na całego.
Byle tylko dzieciak był zdrowy.
W którym tygodniu poczułyście ruchy dziecka?

Gosik to na zwolnienie i do łóżka !! :p Ja poczułam ruchy coś koło 15 tyg. Dokładnie pamiętam datę -31 maja w moje urodzinki ;D

Do łóżka i leżeć. Ja poczułam ruchy z Izą około 18 tyg a z Patrykiem na koniec 16. Mam doła wracaliśmy dzisiaj od rodziców z obiadu i na moich oczach ktoś przejechał małego kota. Nawet się nie zatrzymał:(

reklama
Do góry