reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
jA ZNALAZLAM CHWILKE CZASU WIEC SKLADAM WAM KOCHANE KOBIETKI ZYCZENIA ŚWIATECZNE

-Życzę Wam - Waszym rodzinom - aby te Święta były niezapomniane - spędzone w rodzinnej, ciepłej atmosferze - przy miłej biesiadzie przy stole ...
-Życzę żeby wszytskie Wasze marzenia - pragnienia w tę noc za sprawą niezwykłej magii zostały spełnione ....
-Życzę by nadchodzący Nowy Rok 2006 przyniósł WAM upragnione zmiany i piekne wydarzenia i był postokroć lepszy od przeszłego roku ....
Serdecznie z calego serducha Życzą Wam Marta z EWA i mężem Mariuszem

Mam tylko chwilkę więc będę się streszczać :)
WSZYSTKIEGO NASJ NAJ NAJ KOBIETKI !!! WESOŁYCH ŚWIĄT !!!
Niezbyt wylewne te życzonka, ale zapewniam że szczere :)

I ja życzę Wam dziewczyny cudownych Świąt Bożego Narodzenia, wszelkich łask i spełnienia marzeń. Oby Wiara, Nadzieja i Miłość nigdy Was nie opuszczały.

Gosik+kruszynka

Bardzo dziekujemy za zyczonka - własnie wrocilismy z Bielska i wszystko czytam... a to jedno ze zdjęć z chrztu Witka
dsc03324kopia5lh.jpg

Hmmmm jak zwykle mam pytanie czy to normale że dzieci lubią jak im pieluszka tetrowa leży na buźce jak śpia? Iza tego nie miała a Patryk bardzo lubi. Boję się czy ma dość powietrza jak tak śpi i czy sie nie udusi.
Oprócz tego zaczęłam łykać cerrazette i dostałam okres. Na ulotce napisali ze okres powinien byc mały a ja mam prawie jak zwykły i trwa juz 5 dzień. Chyba zrezygnuje z tej formy zabezpieczania sie.
Waga dalej jak zakleta stoi w miejscu. Dzięki Bogu przez Święta nic nie przybrałam bo już zaczynam sie denerwować, z Iza zrzuciłam dużo więcej kg w 3 miesiące a tu już drugi mija i nic. Do tego Patryk budzi sie w nocy około 5 razy. Jestem strasznie zmęczona. Zaczynam sie zastanawiać czy chociaż sie najada.
Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Agak moja ewa tez lubi spac jak ma na buzi i na nosiepieluche - albo sie tuli mocno w poduszke ciagnie ja za rogi i nakrywa na twarz - i jak tylko odkryje to sie budzi ... widocznie jest im tak dobrze - ja tez sie martwie o powietrze ... ale co zrobisz ...

Do góry