reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
minia przyslij mi tylkodobre zdjęcie maluszka na jak najbardziej jednolitym tle. Nie mam w prawdzie duzej ilosci wzorów, ale zrobie podobna do tej co tu była.

Żużaczku - ale z Ciebie zdolniacha ...

no my w tym roku to nie mamy pojecia na prezety rodzinie ... chyba zamowimy na allegro facet wykonuje kalendarze ze zdjeciami maluchow (wybiore 12 zdjeci ewy i kazdemu damy taki sam prezet - no ewa w roli glownej wiec powinni byc zadowleni ??? )  :p

nie wiem zastanowimy sie jeszcze - aj nie lubie tego wybierania i myslenia ehhh  :-[

hwj. Ja tez walcze z prezentami ;D Starszemy synkowi zamowilam wormsy, mlodszem zadlo skorpiona( tor samochodzikowy) siostrzenicy party ksiezniczek dvd, dodatkowo chlopakom 4 kasety- 3 czesci Stars wars wersja oryginalna z napisami i Roboty. Wszystko na allegro. A jeszcze mam 2 siostry, 2 szwagrow, mame tate i meza. Horror! Dla siostry mam juz praktyczna baryleczke na rozne drobiazgi, a co dalej? Aha, i babcia 83 lata...i przyjaciolka i dwoch przyjaciol meza...bankructwo, dobrze ze choc bony z pracy dali na 200 zl. Wigilie spedzamy u mamy.

Witam Was dziewczyny bardzo serdecznie... jestem narazie jeszcze ze staraczek... ale wiem że napewno nie jedna z was korzystała z wizyt lekarskich na Zamenchoffa.... i tu moja prosba... wybieram sie tam w nastepnym tygodniu... czy możecie mi polecic jakiegos gina? bardzo będę wdzięczna ....

Pozdrawiam
Ania

Dziewczyny ma może któraś z Was nr telefonu do DSK żeby dzidzię na USG stawów biodrowych umówić? Lekarka rodzinna jakiś "od czapy" numer mi podała (bez komentarza)

minia hahaha.... imiona pomyliłam w nazwie pliku ;D ;D jak wysyłalam. napisz czy dostałas i czy obie pocztowki Ci się otworzyły. Wyslalam w dużej rodzielczosci ,zeby w razie co ładne zdjęcia wyszły przy odbijaniu.

reklama
Do góry