reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

na szczęście zoo będzie remontowane.

Wiecie co? Chyba jako jedyny blok w Białymstoku, będziemy mieli zablokowaną drogę tą koło bloku!! Tak postanowiło 11 osób na zebraniu zarządu... Będą nam słupki stawiać... Ludzka głupota nie zna granic... A jak karetka dojedzie? Albo straż pożarna?! Wymiekam... Ktoś postanowił utrudnić życie wszystkim sąsiadom...

reklama
na szczęście zoo będzie remontowane.

Wiecie co? Chyba jako jedyny blok w Białymstoku, będziemy mieli zablokowaną drogę tą koło bloku!! Tak postanowiło 11 osób na zebraniu zarządu... Będą nam słupki stawiać... Ludzka głupota nie zna granic... A jak karetka dojedzie? Albo straż pożarna?! Wymiekam... Ktoś postanowił utrudnić życie wszystkim sąsiadom...

a reszta jak się nie zgadza to co? nie można się jakoś odwołać? i po co ta droga zagrodzona???

ech a ja mam nowy problem, moja Ola znowu kupki ze śluzem robi a dziś zrobiła z krokpą krwi (tak ze 2-3mm) na jutro mam wizyte umówioną z pediatrą... matko martwię się bardzo.... i tak jej z wprowadzaniem pokarmów robię wszystko bardzo ostrożnie i dostaje tylko marchewkę a wczoraj dostała troszkę jabłuszka samego.....:((((

a po co oni beda blokowac tą droge ?? :|

Żeby sobie i sąsiadom życie utrudnić. sądzą, że jak jeżdżą tą drogą inne samochody (nie tylko mieszkańcy) to droga się niszczy i żeby nie ponosić kosztów remontu, stawiają słupki. Tylko remont drogi to raptem 300zł od mieszkania, a kara za utrudnienie przejazdu pojazdom uprzywilejowanych to prawie 5000 zł w przeliczeniu na mieszkanie...

a reszta jak się nie zgadza to co? nie można się jakoś odwołać? i po co ta droga zagrodzona???

ech a ja mam nowy problem, moja Ola znowu kupki ze śluzem robi a dziś zrobiła z krokpą krwi (tak ze 2-3mm) na jutro mam wizyte umówioną z pediatrą... matko martwię się bardzo.... i tak jej z wprowadzaniem pokarmów robię wszystko bardzo ostrożnie i dostaje tylko marchewkę a wczoraj dostała troszkę jabłuszka samego.....:((((

Robiłaś jej badania na obecnoś krwi w kale?

hej laski:-)
Filonka jak się czujesz :confused:
pewnie nie możesz przestać zachwycać się maluszkiem:-D:-D:-D
Estera fajnie że z przedszkolem się udało bo to zawsze problem;-)
Natalunia normalnie porażka z ta blokadą czasem jak coś wymyślą to porażka normalnie :eek:
Aniamacek tak krew to taka ze śluzem blada co? może to być kurcze alergiczne lekarz zaleci pewnie badania ale i może dietka jakaś i może acidolac czy coś.
U nas jakoś leci mój pracuje na innym stanowisku i jak wychodzi koło 11 to wraca 24-1 w nocy więc raczej go nie ma jak jest:eek: pogoda do bani jest choć z drugiej strony my z pyłkowicą mamy problem to tak podeszczowo to dla nas niby najzdrowiej i fakt lepiej się oddycha ale ludu zaraz maj a tu pogoda z wałkiem
a tak do tego Julisia od miesiąca stoi i łobuzi na maksa wyrzuca zabawki w łóżeczku jak się usypia to chowa smoka albo wciska gdzieś między ścianę a szczebelki itp no i oczywiście mimo zmęczenia ja ją kładę a ta jak bumerang wstaje i tak non stop :eek::baffled:

Ostatnia edycja:
Moja Zuza teraz chce raczkować i śpi na boczku. Ale czasami za bardzo się zamachnie i średnio 4 razy w nocy wstaję, zeby ją przełożyć na plecki bo piszczy przez sen. Poza tym ani chwili nie leży na plecach, od razu się a brzuszek przekręca i zaraz czołga się do jakiegoś punktu (raz do przodu raz do tyłu). I najfajniejsze jest to, że staje na kolankach!!!

Załączniki

• P1100215.jpg
    P1100215.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 57
  • P1100232.jpg
    P1100232.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 41
Przeraża mnie to czasami i jak widzę w jakim tempie ona się rozwija to szok... Już teraz na podłodze nic nie może leżeć, bo zaraz do buzi wszystko bierze... Gorzej, jak trzeba będzie chować wszystko ze stołów ;-)

Co sądzicie o spotkaniu 10 maja? Może jakiś inny termin Wam odpowiada? Może sobota? W Fikolandzie lub w innym miejscu. Jestem otwarta na propozycje :-D

Wow! Natalia, Zuzia jest rewelacyjna!!! ależ ona się rozwija... normalnie szok dla mnie... moja na kolankach nie staje jeszcze tylko pupę podnosi do góry i się rękoma zaczyna podciągać jak sobie coś upatrzy :):)

byliśmy dzis u pediatry i Ola ma zapalenie gardła i prawego ucha.......................

reklama
Wow! Natalia, Zuzia jest rewelacyjna!!! ależ ona się rozwija... normalnie szok dla mnie... moja na kolankach nie staje jeszcze tylko pupę podnosi do góry i się rękoma zaczyna podciągać jak sobie coś upatrzy :):)

byliśmy dzis u pediatry i Ola ma zapalenie gardła i prawego ucha.......................

O matko... Biedna Ola... A co z kupkami?

Wczoraj byłyś,my u homeopaty i dostałyśmy kulki na ulewanie a ja na anginę. U mnei lepiej, a Zuzia nie ulewa :-D

A dzisiaj przepiękna pogoda. Mam nadzieję, ze prognozy na długi weekend się nei sprawdzą... Chcemy wyszkoczyć z Zunią poza miasto.

A Wy Kobietki jakie macie plany na długi weekend?

Ostatnia edycja:
Do góry