reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Hej, hej! Nigdy nie robiłam trwałej:happy2: Mania, sezon kończymy za tydzień, a potem jeszcze nagrania. A po dwóch tygodniach znowu do pracy. Ja najpewniej wyląduję w Choroszczewie prędzej czy później:happy2: Idę się położyć póki Zośki nie ma bom okrutnie zmęczona . Pa!

reklama
Hej, koleżanki, napiszcie coś. Kupiłam na allegro szafę secesyjną do sypialni. Nie mogę się na nią doczekać. Na zdjęciach wygląda bajkowo:-) psiejsko czarodziejsko. Jak mi przyslą wkleję fotke, a tymczasem Zośka

Załączniki

• 224.jpg
    224.jpg
    70,9 KB · Wyświetleń: 31
Hej,hej!!!
To może ja coś napiszę;-).Fajna ta Twoja Zośka;-):tak::-)
A moja córa już ma wakacje i jak tylko pogoda pozwala to na podwórku siedzi.Gorzej,ze z tą pogodą to różnie:-).Ale moze nie całe wakacje bedą takie i będzie poprawa.Znaczy mówię myśląc o dobrze córki,żeby mogła na podwórku szaleć,bo jeśli o mnie chodzi,to wizja upałów w ciąży,jakoś mnie przeraża.Jak tylko trochę cieplej sie robi,nawet tak jak wczoraj,to zaraz mi nogi strasznie puchną i tylko w japonki się mieszczą:-):-):-)

Hej! Nie wiem, czy reaktywujemy wątek, ale spróbować warto.
Mania, jak Ci się wiedzie? jesteś zuch babka, dałaś radę z dwójką maluchów! Jak niania sie sprawuje? Ja stoję teraz przed wyborem niani dla ULi. Mam nadzieję, że uda nam się trafić na super kobitkę.
Moja Ulka wczoraj 4 miesiące skończyła i nie wiem, kiedy to minęło! Dziś zważona - 8400! Znaczy je pod korek, a mleko wysokogatunkowe - tak dziś usłyszałam u pediatry:-)
Zaczynam coraz częściej myśleć, jak to będzie we wrześniu, gdy Magda pójdzie do przedszkola, Ula z nianią a ja do pracy. Trochę się stresuję.

Cześć dziewczyny!
Kiedyś już tu do was zaglądałam, ale od tamtej pory przybyło mi obowiązków.
Mam też pewien problem z bioderkami malutkiej. Chodziłam na sienkiewicza, lekarz stwierdził dysplazję prawego bioderka, ale mi on mało wiarygodny. W sobotę idę prywatnie do Król na Legionowej. Słyszałyście o niej?
A na Sienkiewicza iść nie radzę z maluszkami.
Pozdrawiam i obiecuję częściej się odzywać:tak:

No proszę .... ruch jak na Lipowej w godzinach szczytu :-)
Przyznaję, że prawie codziennie tu zaglądam, ale pisać jakoś niekoniecznie mi się chce.... To chyba to "lato" tak na mnie działa :wściekła/y: Jak słyszę dzwonienie w parapet to mnie już szlag jasny trafia ....
Gosik Zośka niezmiennie cudna.
Od jutra mam remont w mieszkaniu .... Trzymajcie kciuki żebym nie wylądowała w Choroszczewie, albo mężowemu krzywdy nie zrobiła ...
Pozdrówka!
Wredna.... :-):tak:

Hej! Nie wiem, czy reaktywujemy wątek, ale spróbować warto.
Mania, jak Ci się wiedzie? jesteś zuch babka, dałaś radę z dwójką maluchów! Jak niania sie sprawuje? Ja stoję teraz przed wyborem niani dla ULi. Mam nadzieję, że uda nam się trafić na super kobitkę.
Moja Ulka wczoraj 4 miesiące skończyła i nie wiem, kiedy to minęło! Dziś zważona - 8400! Znaczy je pod korek, a mleko wysokogatunkowe - tak dziś usłyszałam u pediatry:-)
Zaczynam coraz częściej myśleć, jak to będzie we wrześniu, gdy Magda pójdzie do przedszkola, Ula z nianią a ja do pracy. Trochę się stresuję.

Witam!!!
Fajnie by było,żeby ten wątek ożył,ale jak widzę po wpisach,absolutnie się nie zapowiada,a szkoda:-(.
Mimo to,mam pytanie:wiem,że jeszcze mam trochę czasu,ale może zaglądają tu Mamy,które niedawno rodziły,bo zastanawiam sie ,jaki szpital wybrać.Wyboru zbyt dużego nie ma;-),ale chciałabym poznac opinie.Nie wiem,czy na dobrym wątku piszę,ale może akurat mi ktoś odpowie,bo bardzo mi zależy.W sumie sama rodziłam ponad 8 lat temu na Warszwskiej,ale może od tamtej pory coś się zmieniło i jeśli tak,to co?
Bardzo proszę o odpowiedzi:sorry2:
Z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam serdecznie koleżanki;-):-):-D

reklama
Do góry