reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Witam serdecznie!!!
Właśnie odkryłam tą stronkę tzn.koleżanek Białostoczanek;-):tak::-)
Bardzo się cieszę:-):-):-)
Ja urodziłam się tutaj, całe dotychczasowe życie tu mieszkam i nie zamierzam się przeprowadzać;-):tak::-).
Pozdrawiam serdecznie wszystkie koleżanki:-):-):-)!!!

Ty Minia to jednak wredna jesteś...:-):tak:
Witamy na wątku wszystkie nowe mamuśki. Monisia,:-D bardzo mi sie podoba twoja deklaracja:tak: Ja mam podobnie:happy:
No to piszcie dziewczyny, piszcie, skoro tyle was jest. Stara wiara sie wykruszyła. Nasze dzieci niedługo same zaczną śmigać po forach internetowych:happy:
Pozdrawiam!

Witam!!!
No rzeczywiście,niewielki tu ruch,widać za szybko się cieszyłam,że znalazłam taki wątek,bo chyba rzadko kto tu zagląda:-:)-:)-(
Pozdrawiam serdecznie Białostoczanki!!!

No to piszcie dziewczyny, piszcie, skoro tyle was jest. Stara wiara sie wykruszyła. Nasze dzieci niedługo same zaczną śmigać po forach internetowych:happy:
Pozdrawiam!

I co tu pisać,skoro nikt tu nie zagląda:-(?Chyba ten wątek umarł śmiercią naturalną...
A szkoda,bo fajnie by było popisać sobie,jak Białostoczanka z Białoztoczanką:-);-):-);-)

Hej Monisia:-) Nie przejmuj się, czasem ktoś zagląda, tylko jak widzi, że nikt nic nie napisał to też nic nie pisze:happy2: Widzę, że ty już masz jedną córę. Teraz czekasz na chłopaka? Moja koleżanka jest w ciąży z bliźniakami i okazało się niedawno, że będzie chłopczyk i dziewczynka(dwujajowe):-) Nieźle, co?
Odkryłam ostatnio fajne miejsce dla dzieciaków do zabawy, w galerii "M" na Tysiąclecia. W odróżnieniu od Fikolandu jest tam spokojnie, czysto, nie ma głośnej muzyki i jest tam kawiarenka dla rodziców co szczególnie mi sie spodobało:happy2: Można też zostawiać dzieciaki pod opieką personelu. Polecam.

Helllo, hello! Wiam wszystkie mamuski te stare i te nowe! Ufff! Koniec roku, teraz zasłużony odpoczynek, Gosik, Wy też chyba odpoczywacie? Czy może jakieś małe turneeeeeee?????
Gdyby nie te wakacje, to chyba bym wylądowała w Choroszczewie?
Mamuski, napiszcie cos więcej o sobie?
Pozdarwiam - Mania

reklama
Witajcie:-):-):-)!!!
No wreszcie się coś ruszyło:-D:-D:-D.
Coś więcej o sobie?
Tak,jak na suwaczkach widać mam kochającego M.i kochaną córcię:-D,teraz czekamy na kolejne dziecko,rozwiązanie pod koniec października.Płci jeszcze nie znamy(poznamy już w ten poniedziałek) i nieważne ,czy chłopiec,czy dziewczynka,aby było zdrowe:tak::tak::tak:,chociaż M.po cichutku przebąkuje,że mógłby być teraz właśnie chłopak do pary;-):tak::-).Jednak priorytetem jest,aby Dzidzia była zdrowa:-D:-D:-D
Ciążę miałam na początku zagrożoną,od tamtej pory siedzę na L4,już teraz z możliwością chodzenia:tak::tak::tak:.
Później tu oczywiście zajrzę,ale teraz muszę iść szykować córę do szkoły,bo ma zakończenie roku.
Pozdrawiam serdecznie!!!

Do góry