reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witajcie dziewczyny!
Właśnie się wczytałam w ten wątek:tak:.
Gosik - znam ten problem z zaburzeniem. Wiem, że w Warszawie jest to dobrze rozwinięte. Mojej szwagierki synek urodził się z cechami autyzmu oraz innymi zaburzeniami włącznie z tym, o którym piszesz. Terapia polisensoryczna działa cuda i wiem, że ona też jeździła prywatnie - ale to w stolicy. Nie wiem, czy jest coś u nas - wiem, że te ćwiczenia są proste i łatwe do przeprowadzenia w domu i niestety niezbędny jest odpowiedni sprzęt piłeczki itp. Ale u szwagierki jest już oki - trzymam kciuki :tak:.
manja - polecam dr Botulińską w DSK. Miałam milion chorób i moja córcia jadła po 13 antybiotyków w roku. Teraz od stycznia 2008 od kąd jesteśmy u tej pani tylko raz dostała antybiotyk na zapalenie ucha, a tak spokój - odpukać ;-)

reklama
Witaj Szwedka, witaj Elunia :happy: Zaburzenia integracji sensorycznej często idą w parze z autyzmem i adhd. W Białymstoku też już kilka osób sie tym zajmuje, w DSK też, w ośrodku "Dać Szansę." Bez przesady z tym sprzętem. Trochę inwencji i zrozumienia na czym to wszystko polega i nie trzeba kupować niewiadomo czego, mi dzisiaj terapeutka pożyczyła do domu cały woreczek różnych kolczastych piłeczek. Muszę kończyć narazie. pa! Pozdrawiam!

Hej! Właśnie dostałam MMSa. Anetka urodziła!!!!!! :-)
Urszulka, 3800g, 56cm. Buziak słodki, różowiutki, okrąglutki, włoski ciemne, podobna do Madzi :-D Wcale nie wygląda jak noworodek, tylko jakby z miesiąc miała (przynajmniej na zdjęciu). Cieszę się jak głupia niewiedzieć czemu :-D:rofl2::-)

Anetka gratulacje:-):-):-):-):-)

Dziewczyny mam prosbę,czy macie namiary na logopedę,psychologa dziecięcego takiego na NFZ i prywatnego też?
Proszę o wiadomości na priva.Z góry dziekuję.
Mam pewne obawy co do prawidłowości w rozwoju mojego synka i chce sprawdzić.

Ika, idź do poradni pedagogiczno-psychologicznej, są tam i psycholodzy i logopedzi, na konsultację można do każdej a na badanie tylko do rejonu, jest za darmo i bez skierowania. Dowiedz się jaką masz najbliżej. Czy trafisz na kogoś kompetentnego i zaangażowanego?....może byc różnie. Jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz. Nie znam nikogo kto przyjmuje prywatnie.

:-)HEJ DZIEWCZYNKI
ja dopiero do Was dołączam, co prawda jestem juz w 33 tc ale na to forum dopiero natrafiłam, wcześniej na innym ciągle:)
zapewne będę się "wtrącać" ;)

Czy jest wsród nas jakaś majowa przyszła mamusia?
pozdroweczki

reklama
Witajcie kolezanki, mam na imie Ewa, na forum poczatkujaca ale w temacie juz troche doswiadczona. Jestem mama 6 miesiecznego pawełka, obecnie na zaleglym urlopie wypocznykowym :) Mieszkam na Skorupach
pozdr

Do góry