reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
witaj, przyszła mamusiu!
O ile mi wiadomo, to na porodówce jest tak: jak przywozi cię karetka, to do szpitala, który ma ostry dyżur. A jak przyjeżdżasz sama, to tam, gdzie TY chcesz:tak:
Szpital nie może odmówić przyjęcia, chyba,że nie byłoby wolnego łózka. A jeśli prowadzi Cie Przepieść, to z nim wszystko na spokojnie omówić można, jak postępować, gdy wybije godzina 0. Pozdrawiam

Hehe, Żużak, ja też czekam na wrzesień z tych samych względów :-D
Ostatnio weszłam na twój blog i szczęka mi z lekka opadła jak zobaczyłam twoje ostatnie prace. Normalnie rozwinęłaś skrzydła... no,no, szacuneczek:tak:
wszyscy narzekają, że pusto na wątku a nikt nie pisze :laugh2:
Kalina stanowczo domagam sie wieści od Ciebie. Tęsknawo mi czy jak?
Minia, żyjesz?

ja dopiero staram się o dzidziusia...zreszta opisałam na blogu swoją historię, ale cieszę się waszym szczęściem - tez już bym chciała rozmyślać na temat przedszkola..

Witam wiosennie!
Dawno nie zaglądałam !
Ktoś mnie pamięta jeszcze?
Pozdrawiam wszystkie mamusie cieplutko!
:-)

reklama
Do góry