reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Gosik jak dobrze pamiętam pisałaś, że Zosia pije Nestle Sinlac a możesz napisać ile razy dziennie i na czym go przygotowujesz na wodzie czy preparacie mlekozastępczym?. Z góry dziękuję za odpowiedź.

reklama
Ta kaszka nie wymaga mleka, poprostu rozpuszczasz ją w wodzie. Czasem rozpuszczam w napoju ryżowym, ale na wodzi wystarczy, Zośka wcina dwa razy dziennie:happy:, bardzo lubi. Mój mąż twierdzi, że jest uzależniona;-)
Byliśmy dziś na pizzy i o dziwo dała nam zjeść do końca i jeszcze wypić po piwie, pierwszy raz chyba. :tak:

Jasne rozumiem ja zrobiłam na Bebilonie pepti i Wiki ma lekką biegunkę. Zrobilam na Bebilonie chociaz tam jest napisane że robic na wodzie ta lekarka u której bylam tak mi poradziła tylko nie wiem może te nowe kropelki robią taka rewolucję. Mam w ogóle nie dawać kaszek ryżowych chrupek kukurydzianych pieczywa wędlin taka kuracja oczyszczajaca bo nie wiem czy pisalam Wiki ma rogowacenie mieszkow i chyba 5 lekarzy mowilo ze to genetyczne a ta jedna twierdzi ze to bledy rzywieniowe za duzo bialka i skóra po tej kuracji bedzie czysta.Pozyjemy zobaczymy na razie to ona mi chudnie w oczach:no:. Bylam u dr Szerszenowicz moze Wam coś mowi to nazwisko?

Gosik, podoba mi sie twoja Zosia! Ma dziewczyna charakter!:tak:
Ale się najadłam rydzowych pyszności, na maselku, z solą...ojciec rodzony mi przyniósł,
wiedząc, że córka na widok rydza głupieje.
Poza tym: jabłka trzeba zrywać, liście grabić, a mnie zimno i nie chce się na dwór.
Mały jak Zosia Gosikowa, raz do nocnika, raz w spodnie. Ech.
A ja czytam, czytam, sterta na biurku imponująco rośnie, zamówiłam nowe z gandalfa.
I mam spleena, słucham o, własnie tego...i nie mija spleen jesienny, tylko liściami i smuteczkiem obrasta.No to posłuchajmy,,,ocean płacze

Wrzuta.pl - Smooth Jazz 3 - Piano - Keiko Matsui -Tears of the Ocean

Witam, dziewczyny z białegostoku,
mam pytanie na tema kliniki dziecięcej na ul Waszynktona a w szczególności chodzi mi o oddział otolaryngologi, prosze o jakieś opinie na tema tego szpitala oraz może któraś z was mogła by mi polecić któregoś ze specjalistów. Ja jestem z ełku i mam skierowanie do tego własnie szpitał mały na podjerzenie przerosnietych migdałów oraz przewlekłe wysiękowe zapalenie ucha.

Gdzie w Białymstoku mogę kupic pościel do przedszkola???? W Bambino na Hurtowej juz nie ma:szok::szok::szok:, a mój Mikołaj od poniedziąłku idzie do przedszkola i nie ma na czym spać. Dopiero w sobotę dowiedziałm się, że trzeba jakąś taką długą, specjalną na leżaczki:szok::szok::szok:. A tu matka nieświadoma!

Na ul. Stołecznej w handlowcu widziałam jeszcze wczoraj. Sa wystawione razem z zabawkami w takim malutkim sklepiku z rzeczami dla dzieci vis a vis sklepu z okularami.

reklama
Czy ktoś ma do pożyczenia, odsprzedania konika na biegunach?
Magda ostatnio ma fazę na koniki, ale ona strasznie bojaźliwa jest i nie wiem nigdy, jak zareaguje na daną zabawkę. Np. Mieliśmy rowerek, to za Chiny nie dała sie posadzić,a jak oddaliśmy, to zaczęła jeździc na rowerkach innych dzieci. Podobnie w samochodzikach na monety. Siedzi jest ok, ale jak tylko zaczyna ją potrząsać - beczy. Dlatego szkoda mi kasy wydawać, skoro nie bedzie się bawic takim konikiem. Lepiej sprawdzić, a do sklepu jakos ciagle nie po drodze, z reszta w domu inaczej reaguje niż poza.

Do góry