reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Żużaczku elegancka ta panna Migotka

Chciałam tylko dodać, że dzisiaj z rana czesząc Wiktorie zobaczyłam, że jej ciemiączko zarosło :-) i po co się było martwić a ci lekarze jakie durnoty wymyślają szook a wystarczyło jednego mądrego posłuchać i nie robić tych wszystkich badań.

reklama
Zazdroszczę tym co ich dzieci śpią w dzień.....:rofl2: Właśnie zjadłam tonę babki ziemniaczanej z boczkiem i marzę o tym, żeby zakopać się pod kocem i zasnąć, ale taka jedna bździągwa po mnie skacze:oo: Bardziej komunikatywna robi się ta moja bździągwa, więc juz sie tak nie martwię. Wczoraj w sklepie zobaczyła czasopismo "Mini mini." i bardzo ją zachwyciło, bo to mały kinoman:cool2:, więc pytam się jej co tu jest napisane, a ona: mimi mimi :-D Wychodzi na to, że czytać umie:-D:rofl2: Ubaw miałam przedni.
A co do spotkania to my właściwie Mańka mamy zaległe odwietki u Ciebie:rofl2::tak:, może do matury dojdziemy:-):-D

Serdeczności urodzinowe, Zuzanko! Rośnij zdrowo i bądź mądrą i śliczną dziewczynką!

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    3,2 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry