reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
W diagnostyce chyba około 36zł +6 lub 9 zł za usługęW każdym laboratorium zrobią Ci prywatnie betę u nas nawet w szpitalnym robią prywatnie. Ja parę miesięcy temu płaciłam 28 zł za samą betę
Lwica1410
No ja płaciłam pół roku temu 45 lub 48 już dobrze nie pamiętam. Ale w sumie wolałam pójść na betę niż sikać na kolejny test.W diagnostyce chyba około 36zł +6 lub 9 zł za usługę
Key1994
Zaangażowana w BB
U nas na takim zadupiu, że tak może nie ładnie się wyrażę, ceny do zarobków trochę dostosowują w szpitalnym laboratorium ale podejrzewam, że też już poszły w górę.W diagnostyce chyba około 36zł +6 lub 9 zł za usługę
Ale prawda jest taka, że wolałabym już wydać te 80-90 zł (bo sprawdzałam też przyrost to liczę podwójnie) niż co chwilę kupować nowe testy i sprawdzać czy kreski ciemnieją
Key1994
Zaangażowana w BB
Tak, ja czytałam ale nic na to zarówno Ty ani ja nie możemy poradzić i możesz tylko testami sprawdzać w takim razie. Ja odpowiedziałam tylko na komentarz NiebieskookaEM.Nie wiem czy czytacie wszystkie posty ale pisałam, że u mnie nie można zrobić bety kiedy się chce. Gdyby było można już bym dawno na nią leciała. A tak poczekam jeszcze parę dni, nic mi się z tego powodu nie stanie.
Miałam identyczna kreskę 10 dni po owulacji , kolejne dwa testy 12 doi negatywne. Zaczęła spóźniać się miesiączka i uwaga… wszystkie testy pozytywne z gruba kreska ( 33 dzień cyklu)Nie wiem czy czytacie wszystkie posty ale pisałam, że u mnie nie można zrobić bety kiedy się chce. Gdyby było można już bym dawno na nią leciała. A tak poczekam jeszcze parę dni, nic mi się z tego powodu nie stanie.
Załączniki
Magda 1996
I jak się sprawy mają?Nie wiem czy czytacie wszystkie posty ale pisałam, że u mnie nie można zrobić bety kiedy się chce. Gdyby było można już bym dawno na nią leciała. A tak poczekam jeszcze parę dni, nic mi się z tego powodu nie stanie.
reklama
No ciąży z tego testu nie było. Także jak najbardziej testy mogą być fałszywie pozytywne.I jak się sprawy mają?
reklama