reklama
agrafka80
Fanka BB :)
Dziewczyny, powiem wam że czuję się dużo lepiej, mdłości prawie minęły, ale jestem tak przytłoczona nadal zachowaniem Ali - ostatnio zwiazanym nie ze wściekaniem się czy z chorobą, ze w ogóle nie myślę o tej ciaży. Jest dla mnie zupełnie abstrakcyjna, jedyne co mi o niej przypomina to trochę już widoczny brzuch. Nawet wizytę u gina już 2 raz musze odkładać. Źle się z tym wszystkim czuję psychicznie, eh..
AniaSm
Fanka BB :)
pocieszę cię że ja też będąc w ciąży z Lenką mało się nią "zajmowałam" bo cały czas poświęcałam Kubie i dopiero pod koniec jak już faktycznie było mi ciężko to zaczełam zwracać na nią większą uwagę ,Dziewczyny, powiem wam że czuję się dużo lepiej, mdłości prawie minęły, ale jestem tak przytłoczona nadal zachowaniem Ali - ostatnio zwiazanym nie ze wściekaniem się czy z chorobą, ze w ogóle nie myślę o tej ciaży. Jest dla mnie zupełnie abstrakcyjna, jedyne co mi o niej przypomina to trochę już widoczny brzuch. Nawet wizytę u gina już 2 raz musze odkładać. Źle się z tym wszystkim czuję psychicznie, eh..
na pewno Ala ci nie pomaga ale zobaczysz wszystko się ułoży i będziecie szczęśliwą rodziną
mój młody jeszcze czasem pokazuje że jest zazdrosny bo jak coś z nim robię i Lenka płacze bo jest głodna to mnie nie chce puścić no ale z dnia na dzień coraz lepiej jest , wiem że on potrzebuje czasu i wiem że o ile teraz mu ciężko to za jakiś rok będzie zadowolony bo będzie się miał z kim bawić
martolinka
Mama i nie tylko :-)
My już po wizycieAlicja zostaje Alicją na 100 %. Sama widziałam dowody jej kobiecej płci. Waży już 457 g. Wszystkie parametry, organy w normie . Jedynie mam ponad normę wód płodowych , dlatego taki duży brzuch,
Niunia ślicznie się prezentowała . Szok jak bardzo się zmieniła. Jutro wkleję fotki
Niunia ślicznie się prezentowała . Szok jak bardzo się zmieniła. Jutro wkleję fotki
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
super w takim razie czekam z niecierpliwoscia Alicja jest alicją a reszta dziewczyn sie juz zastanawiała nad imionami dzieciaczków?? Macie jakies typy?? )
gosiulek73
mama K&K&A
Marta a nic gin nie mówił na temat tych wód?
reklama
C
Cleo1981
Gość
Martolinka gratulacje wyników i córci na 100%.Foteczki wklej koniecznie :-) prawie 0,5 kg Alicja spory szkrab już w brzusiu:-)
Podziel się: