reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
Dziewczyny, powiem wam że czuję się dużo lepiej, mdłości prawie minęły, ale jestem tak przytłoczona nadal zachowaniem Ali - ostatnio zwiazanym nie ze wściekaniem się czy z chorobą, ze w ogóle nie myślę o tej ciaży. Jest dla mnie zupełnie abstrakcyjna, jedyne co mi o niej przypomina to trochę już widoczny brzuch. Nawet wizytę u gina już 2 raz musze odkładać. Źle się z tym wszystkim czuję psychicznie, eh..

Dziewczyny, powiem wam że czuję się dużo lepiej, mdłości prawie minęły, ale jestem tak przytłoczona nadal zachowaniem Ali - ostatnio zwiazanym nie ze wściekaniem się czy z chorobą, ze w ogóle nie myślę o tej ciaży. Jest dla mnie zupełnie abstrakcyjna, jedyne co mi o niej przypomina to trochę już widoczny brzuch. Nawet wizytę u gina już 2 raz musze odkładać. Źle się z tym wszystkim czuję psychicznie, eh..
pocieszę cię że ja też będąc w ciąży z Lenką mało się nią "zajmowałam" bo cały czas poświęcałam Kubie i dopiero pod koniec jak już faktycznie było mi ciężko to zaczełam zwracać na nią większą uwagę ,
na pewno Ala ci nie pomaga ale zobaczysz wszystko się ułoży i będziecie szczęśliwą rodziną :tak:
mój młody jeszcze czasem pokazuje że jest zazdrosny bo jak coś z nim robię i Lenka płacze bo jest głodna to mnie nie chce puścić no ale z dnia na dzień coraz lepiej jest , wiem że on potrzebuje czasu i wiem że o ile teraz mu ciężko to za jakiś rok będzie zadowolony bo będzie się miał z kim bawić :tak:

My już po wizycie:tak:Alicja zostaje Alicją na 100 %. Sama widziałam dowody jej kobiecej płci. Waży już 457 g. Wszystkie parametry, organy w normie . Jedynie mam ponad normę wód płodowych , dlatego taki duży brzuch,
Niunia ślicznie się prezentowała . Szok jak bardzo się zmieniła. Jutro wkleję fotki:tak:

super w takim razie czekam z niecierpliwoscia :tak::happy::happy::happy: Alicja jest alicją a reszta dziewczyn sie juz zastanawiała nad imionami dzieciaczków?? Macie jakies typy?? :))

reklama
Martolinka gratulacje wyników i córci na 100%.Foteczki wklej koniecznie :-) prawie 0,5 kg Alicja spory szkrab już w brzusiu:-)

Do góry