reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

My też dopiero teraz pozbyliśmy się wózka z pompowanymi kołami, została tylko parasolka,,, i podwójny .;-)
Dziunka - każde dziecko nawet bliźniaki mają swoje tempo, więc jedno zacznie szybciej , drugie wolniej a co wtedy;-);-):-D:-D ,
Też myślałam, że za jednym razem dwoje i po robocie, ale ... z technicznego punktu widzenia to horror,:-D

reklama
No tak, ale u Ciebie jedna zaczęła chodzić gdy urodziła się druga. I to masakra, fakt. A tu będą szły w miarę równo:-:)tak: ale my tu możemy sobie gadać a natura i tak swoje:-D

Wczoraj w Pytaniu na śniadanie była urodzona w 2007 roku Julka, mówią na nią Calineczka. Przyszła na świat w 22 tygodniu ciąży ważąc niespełna 400g. I żyje choć nikt nie dawał szans. Mówi, biega, wszystko jest w porządku, teraz tylko co jakiś czas kontrola u neurologa. Niesamowite :-)

Dziunka - akurat Hanka w lipcu uczyła się chodzić, więc już biegała w listopadzie;-), natura jednak w moim przypadku właśnie wiedziała co robi, choć ta druga ciąża tak szybko po pierwszej miała konsekwencje, ale to chyba na zamkniętym zamieszczę;-);-)
Co do wcześniaków - cuda, cuda i jeszcze raz cuda;-)

Wiecie co, ja w ciąży z Alą strasznie chciałam bliźniaki i byłam rozczarowana jak się okazało, ze ejdna, a teraz jak szłam na usg to z duszą na ramieniu - tylko nie bliźniaki :)

Nasz x-lander pompowany u teściów i przywieziemy go na zimę. Na szczęście nie musimy kupować nowego wózka :)

Dziunka wow blizniaki :-)

Ja czasami myśle ,ze fajnie było by miec bliźnieta. Podwójna radość, podwójne pierwsze uśmiechy, pierwsze kroki uuuu piekne :-)

reklama
dziunka jak Ty pięknie do mnie mówisz (piszesz:)), jak rodzice jak miałam 5 lat hehe:-D wstawię zdjęcie, zrobię w weekend i Wam pokażę :)

Do góry