reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

agrafka a ja sie poprostu boje ze im dalej tym mniejsze szanse na sn. No ale juz trudno jakos to przezyje

No maxwell działa, jakos działa. Ale tak naprawdeto najlepszy efekt jest jak pojde z A. Dzisiaj mnie zaskoczył, bo miał rano w delegacje jechac i ponoc juz wyruszyl ale z miasta jeszcze nie wyjechali i moj mowi ze ma zle przeczucie i nie jedzie. A to tylko do Warszawy ale na pol dnia. Wysidl i wrocil do pracy. Ja w poludnie do lekarza docieram a on tam pod drzwiiami stoi :szok::-) musial miec naaprawde zle te przeczucia. No ale dogadal sie z ginem co do szpitala, wiec ja jestem baardzo zadowolna ze przybyl. Wogole bardzo milo mi sie zrobilo

reklama
super że wizyty udane :tak: , ja przy Kubie też miałam białko w moczu ale kazali się nie przejmować póki było go mało
kurcze dziewczyny ale to zleciało :szok: przecież dopiero co zaszłyście a wy już na porodówkę się szykujecie :tak:

Ania, co nie??Nasze dziewczyny będą za niedługo miały po pół roku, Alicja Marty już jest, a tu juz kolejne dzieciaczki za niedługo na świecie będą:szok::-)
Kilolku..to się Twój mąż ładnie postawił;-)

Ojj tu mnie troszku nie było.

MamaPatryka bardzo mi przykro. Tulam mocno...

Kilolek, Polaa, Agrafka trzymam kciuki aby wszystko poszło po Waszej myśli...

Kikolek - super, mąż wow.;-) Aż jęzora w gębie mi zabrakło:-D
Agrafka - do 1 jeszcze 3 tyg z hakiem, może synek zrobi prezent mamie i poczeka?

Od 2 godzin mam regularne skurcze co 3 minuty ale raz słabsze, raz mocniejsze, wiec ide spac. Pewnie sie uspokoi ale tak profilaktcznie Wam piszę ;-)

reklama
napisz mi na pw nr tel swoj...Zuzia Słoneczko czekamy na Ciebie :-)buziaki...

ciakwe co rano zastanę jaki post...:szok:;-)

Do góry