reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

Martolinka ja też uzywałam tantum rosa w sszetkach. Miałam ze sobą butelkę po wodzie taką małą i sobie w niej rozrabiałam - generalnie tak się najłatiej podmyć po nacięciu, więc butelka się przydaje :)

A tantum rosa i potem w domu suszenie suszarką bardzo mi pomogło, chociaz i tak na koniec jak te szwy obsychają (jamialam takie rozpuszczalne i wysychające i same wypadające) o troche boli ;/

reklama
ja tez miałąm rozpuszczalne ale mi zdemowali za każdym razem w 5 dobie tzn te zewnętrzne zdejmowali a wewnetrzne zostawały

No dobra, udało mi sie dzis jakies foty strzelic ale niewiele na nich widac:
brzuchacz.jpgwojtus inside.jpg

agrafka ślicznie! Bardzo sexi ;-)

polaa tobie chyba nie pisałam że masz śliczny brzuszek! i faktycznie gdzies indziej ci musiały te kilogramy isc, bo brzuszek zgrabniutki

a jak nie bedzie gotowych okładów to jak się tego używa?;-)tylko po nacinaniu?

zamierzam rodzić szybko i ... skutecznie;-)

Ja miałam dozownik do tego z apteki i po kazdej wizycie w toalecie polewalam sobie prosto nad muszla, potem tak jak pisze Agrafka mialam na szybko w butelce. Ja wykorzystałam dwa opakowania :zawstydzona/y:, ale nic innego nie stosowalam i wszystko ladnie mi sie wyleczylo (bylam rozcinanana :-(i szyta). Oładów nie robilam .

Pola, Agrafkka jak wy zgrabnie wygladacie :szok::szok: normalnie laski:szok:

reklama
Ale cudne macie te brzuszki... a Wy laski niesamowite... kg zgubicie szybko, jak będziecie z wózeczkami pomykać na spacerki ;-) a pogoda coraz ładniejsza będzie, więc i Wy się szybko wylaszczycie. :-D
Ania - to już 4 miesiące :szok::szok: gratulacje dla córci i oczywiście dla dumnych rodziców :-D

Do góry