reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
60-cio letnia mama
a kiedy będzie babcią 

Justyna337
Fanka BB :)
jak tam nasze WKRÓTCE ppodwójne mamusie? jak się czujecie dziewczyny??
Ehh dziewczyny, nie mam ostatnio nastroju na forum
W czwartek mialam USG i przeryczalam caly wieczór, bo się okazało, ze maluszek ma powiększone miedniczki nerkowe
(( Lekarz bardzo dokladnie mi to USG robil, sprawdzil specjalnie płec - bo u chłopców niestety częstsze są wady układu moczowego no i u nas drugi chłopak będzie.
Te miedniczki mogą jeszcze wrócić do normy, może być gorzej, może byc lepiej, na razie nic się nie da powiedziec. Lekarz przypuszcze, ze mlody bęzie miec refluks moczowy i po porodzie trzeba to będzie monitorowac (od razu sie robi USG w pierwszych dobach życia).
Ehhh, zalamalam się kompletnie, czy my mamy jakies geny felerne, czy jak
teraz rozszczep Tadzia wydaje mi się pikusiem w porównaniu do problemów z ukladem moczowym.
No nic, nie będę smęcić. Już się jakoś ogarnęłam, stres mi teraz nie pomoże.
Te miedniczki mogą jeszcze wrócić do normy, może być gorzej, może byc lepiej, na razie nic się nie da powiedziec. Lekarz przypuszcze, ze mlody bęzie miec refluks moczowy i po porodzie trzeba to będzie monitorowac (od razu sie robi USG w pierwszych dobach życia).
Ehhh, zalamalam się kompletnie, czy my mamy jakies geny felerne, czy jak
No nic, nie będę smęcić. Już się jakoś ogarnęłam, stres mi teraz nie pomoże.
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Moonik ojej przykra sprawa ale bądź dobrej myśli w twoim stanie pozytywne myślenie przede wszystkim,trzymaj się
marlena021
Fanka BB :)
Moonik trzymam kciuki by wszystko dobrze i pomyślnie się zakończyło
karolka84
mama kwietniowa '09
Moonik najważniejsze być dobrej myśli! Lekarz sam powiedział że wszystko może wrócić do normy! A jeśli nie wróci to przynajmniej wiadomo co dolega Maluszkowi i będzie można szybciutko zacząć leczenie. O Tadzia też się martwiłaś i spójrz jak szybciutko z tego wyszedł. A swoim genom dziękuj że masz takich dzielnych chłopaków (na twardzieli wyrosną)
reklama
magda19lenka
MTM
Monik ... ale wiesz ... bardzo wcześnie ci powiedział, że to będzie chłopiec, patrząc z suwaczka to dopiero 14 tc. I też myślę, że "nie taki diabeł straszny", że wszystko jeszcze samo może wrócić do normy. Tak więc głowa do góry.