reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejne dziecko

Mój dzidziolek najmłodszy ma już 4,5 cm.;-)
Wszelkie badania OK.
Jak maleństwo cudnie machało do mamusi rączkami i nóżkami,a jakie fikało koziołki.
Teraz z kolei okazało sie,że wg. wielkości jest troszke młodsze niz mam na suwaku,ma maleńka główke.:-)

Z tych gorszych wieści,to ciśnienie znów wzrasta,ale mam leki i sie okaże.Jestem dobrej mysli.:-)

reklama
Rozalka super, ze wszystko ok z maluszkiem:-) ale ci zazdroszcze tych wspaniałych momentów...:sorry2: zycze by dziecko roziwjało się prawidłowo, było zdrowe i zeby mamusia tez czuła sie wysmienicie :tak::-)

6cm czy 4.5cm to mało ważne jeżeli jest wszystko w porządku:tak: Potem nadrobi, jak będzie miał w ogóle co nadrabiać;-) Jaka to radość jak się czyta takie rzeczy, a co dopiero jak się widzi:-) Życzę Ci Rozalko, aby sprawa z ciśnieniem się unormowała i cała ciąża przebiegała jak najlepiej:tak:

Rosmerta nie ma co zazdrościć jeżeli masz możliwość sprawienia sobie takiej niespodzianki w najbliższym czasie;-) Do dzieła:-)

Rozalka to cudownie ze z dzidzia jest wszystko ok 6 czy 4,5 to moim zdaniem najmniejszy problem teraz:tak:Az ci zazdroszcze bo lubilam byc w ciazy:tak::-) a z cisnieniem jak bierzesz leki i jestes pod dobra kontrola bedzie OK:tak:

Mój dzidziolek najmłodszy ma już 4,5 cm.;-)
Wszelkie badania OK.
Jak maleństwo cudnie machało do mamusi rączkami i nóżkami,a jakie fikało koziołki.
Teraz z kolei okazało sie,że wg. wielkości jest troszke młodsze niz mam na suwaku,ma maleńka główke.:-)

Z tych gorszych wieści,to ciśnienie znów wzrasta,ale mam leki i sie okaże.Jestem dobrej mysli.:-)

Rozalka, jak wspaniale sie czyta takie wiesci. A jak cudownie Ty musisz sie czuc -eh. Doskonale ze Dzidzia jest zdrowa. A to ze niby mniejsza niz wg suwaczka powinna byc, to tym sie nie martw. Wazne ze zdrowa.
Zycze Ci zeby jednak problemy z cisnieniem Cie ominely. Duzo zdrowia i dla Ciebie i dla Maluszka.:tak::tak::-):-)

Rozalka wspaniałe wieści:tak::-)
Najważniejsze, że z dzidziolkiem wszystko OK :tak:
Zdrówka dla Ciebie i maluszka:tak: oby problemy z ciśnieniem szybko minęły:tak:

reklama
Rozalka ciesz sie, ze wszystko i maluszka ok, a nie martw sie, ze jakiś suwaczek żle mierzy..
Masz czuć sie szczęśliwa i nie przejmować sie bzdurami..to i ciśnienie sie unormuje..

Do góry