reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejna ciąża po wcześniaku

Hej dziewczyny suchajcie miałam 9 kontrolę wcześniej przed wizytą mocz nabieral ruzne kolory do tego stopnia że się bałam że to wody płodowe się szańca na wizycie pan ginekolog ktury prowadzi ciążę wszystko posprawdzal i było wszystko ok .. dzień na wieczór poszłam do kibelka i znowu ta sama sytuacja fakt że jak robię susiu że jak np ścianę pośladki to nie leci tak jak by mam na tym kontrolę ale jednak trochę się przestraszlam .. następna wizyta za nie całe 2 tygodnie 25 marca i wtedy mam prenatalne badania .. dodam że mam cukrzycę ciążowa i od dziś jestem pod kontrolą diabetologia i to moja 2 ciąża ale 1 córkę rodziłam przez cc w 35 TC
Skoro tak panikujesz to się udaj na IP. My niestety nie pomożemy Ci. Możemy napisac ze jak u nas jest, czy ktoś tak miał ale to raczej na niewiele zda więc jak się niepokoisz czy coś to się udaj na IP. Lepiej dla spokojnej głowy czasem pojechać niz sie zamartwiać przez cały czas.

reklama
Hej dziewczyny pytanie mam cukrzycę ciążowa ostatnio jak byłam był to 14+1 obecnie 16 TC moje pytanie czy przy cukrzycy ciężowej wy też raz przybieraliscie na wadze raz spadliście i czy lalensto przybiera narmalnie martwi mnie to 😕 12 kwietnia mam wizytę ..

Do góry