reklama
N
Natuś_ka
Gość
Kokon dostałam w prezencie i się przydał oddałam w spadku i służy kolejnemu bobasowi. Przydatne jak np masz maluszka u siebie w łóżku, czy żeby spał sobie obok na sofie, łatwo wszędzie przenieść taki kokon. Moje dzieci nakrywalam kocykiem, pieluszką, kołderka jak były ciut większe w zimie. Śpiworek się nie sprawdził akurat u nas ale wiele dzieci uwielbia
Madzialena07
Fanka BB :)
Ja ani razu nie użyłam kokonu zależy ile masz innych rzeczy dla malucha, wiem ze niektórzy używają na przykład jak kładą maluszka na kanapie. Ale tak jak pisałam, ja ani razu. Przy kolejnym maluszku nie kupię moja córka ma 6 miesięcy i od urodzenia śpi w śpiworku, pod kołderka czy kocykiem nie lubi spać
N
Natuś_ka
Gość
Przeżyjesz bez ja sama bym pewnie nie kupiła bo naprawdę rzeczy niezbędnych jest długa lista a resztę można sobie darować, a zawsze może ktoś właśnie sprezentować Wam coś z tych "gadżetów".My mamy plan że córka będzie spala jednak w swoim łóżeczku i tak się zastanawiam czy nie za dużo będzie tego wszystkiego
mary.m
Zależy kiedy masz zamiar używać, obserwuję taki profil - Zaufaj Położnej, i zdecydowanie odradza do łóżeczka, ale w niektórych sytuacjach się przydaje
annkow111
Ja dostałam w prezencie i średnio go używałam. Głównie jak gdzieś Jechaliśmy w gości żeby córka miała gdzie spać. Sama na pewno bym nie kupowała. Córeczka od urodzenia śpi w śpiworku i bardzo sobie go chwale. Jedynie teraz jak były duże mrozy to było jej zimno i musiałam dodatkowo przykrywać kocykiem
reklama
Podziel się: