Odkryłam ostatnio niewielki sklep internetowy, rzeczy sa w fajnych cenach, dużo taniej niż gdzie indziej, zakupiłam tam kojec turystyczny, własciwie łóżeczk marki buna i jestem na prawde zadowolona. Mega wypas- polecam www.buna.pl
reklama
mikusia84r
Entuzjast(k)a
witajcie. Milusia zgodziła się ostatnio sprzedać swoją spacerówkę i w zamian dołożylismy i kupiliśmy rowerek bmx 16 w wyprzedaży na allegro. Wiem, że to nie najlepsza pora na kupowanie rowerków, ale wkońcu spacerowkę by się wrzuciło do piwnicy i nic by z tego nie było, a tak zawsze 100 zł jesta za rowerek dalismy 175 zł z przesyłką.
jest ciutkę przyduży, tzn , że Mała nie siega do ziemi nogami, ale niewiele jej brakuje i na wiosne/lato będzie idealny, teraz nie załuje, ze nie kupiłam mniejszego, bo nie ma sensu na jeden sezon.
ROWEREK BMX PRIMO 16" ARTI ŻÓŁTY !PROMOCJA (752181984) - Aukcje internetowe Allegro
jest ciutkę przyduży, tzn , że Mała nie siega do ziemi nogami, ale niewiele jej brakuje i na wiosne/lato będzie idealny, teraz nie załuje, ze nie kupiłam mniejszego, bo nie ma sensu na jeden sezon.
ROWEREK BMX PRIMO 16" ARTI ŻÓŁTY !PROMOCJA (752181984) - Aukcje internetowe Allegro
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dziewczyny, od kiedy dziecko moze jezdzic w samochodzie na tym taki "poddupku"? :-)
Bo Sara ma fotelik do 18kg i niestety, zeby ja w nim zapiac nie moze miec nic grubego ubranego, bo sie nie dopina w pasach No i musze kupic jej cos nowego i nie wiem czy wystarczy sama ta podkladka czy lepiej kupic taki prosty fotelik np. Graco albo Chicco, w ktorym sie dziecko pasami samochodowymi zapina.
Bo Sara ma fotelik do 18kg i niestety, zeby ja w nim zapiac nie moze miec nic grubego ubranego, bo sie nie dopina w pasach No i musze kupic jej cos nowego i nie wiem czy wystarczy sama ta podkladka czy lepiej kupic taki prosty fotelik np. Graco albo Chicco, w ktorym sie dziecko pasami samochodowymi zapina.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dzieki Ollesiu, to chyba jednak bede musiala kupic kolejny fotelik Nie wiem czemu zdecydowalam sie wtedy na taki do 18 kg a nie odrazu do 36Sandra, na poddupek to chyba jeszcze za wczesnie. Trzeba do tego miec okreslony wzrost. My trzeci fotelik kupilismy do 36 kg z pieciopunktowymi pasami. W drugim (do 18) jezdzi Weronika, wiec sie nie zmarnowal.
mikusia84r
Entuzjast(k)a
Sandra z czystym sumieniem mogę Ci polecić foelik Cybex Solution, to też mój 3. On już posłuży do samego końca, bo oparcie jest demontowane i zostaje podstawka, jest solidnie wykonany, super tapicerka, w testach 4 no i cena nie powala zbytnio, biorąc pod uwagę, że posluzy nam parę lat
reklama
Sandra, na poddupek to chyba jeszcze za wczesnie. Trzeba do tego miec okreslony wzrost. My trzeci fotelik kupilismy do 36 kg z pieciopunktowymi pasami. W drugim (do 18) jezdzi Weronika, wiec sie nie zmarnowal.
Ollesia a jaki macie fotelik z tymi 5-punktowymi pasami? my pewnie niedługo będziemy szukali czegos nowego dla Piotrka, bo powoli nam wyrasta z Maxi Cosi Tobi.
Podziel się: