reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
ja piore w 40 st., nastawiam na delikatne.
Asiuk mi sie zdaję, ze u takich maluszków prasowanie na początku to koniecznośc, bo jeszcze ewentualne zarazki wybijasz;-)

A miało być tak pięknie...........zegar cofnięty o godz. Godzinka więcej snu, a tymczasem........ Paulinka obudziła się o 4 dawnego czasu i ani w swoim łóżeczku, ani nawet w naszym nie chciała już spać :-( pospała sobie wczoraj w dzień i odbiła to sobie w nocy :/ za to teraz kima, kiedy ja już wstałam...ach te nasze dzieciaczki :-) bez nich byłoby nudno. Miłej niedzieli, pozdrawiam :-)

niestety zmiana czsu to bardzo dlazliwy temat dla naszychg dzieciaczkow - nie wiem jak wy ale ja moja mala postara,m sie w ciagu 3-4 dni doprowadzic do nowych godzin spania i posilkow - nie mam ochoty wstawac o 5 rano ( o 6 po staremu ) - nie zawsze tak jest ale po co ? z michalem mialam ten sam problem na szczescie jest juz na tyle duzy ze sam sie przestawil momentalnie - z kamilka musze troszke powalczyc :)
tak wiec komarkowa nie jestes osamotniona ;-)

cześć dziewczynki..
przyjmiecie mnie do siebie? już nie jestem wprawdzie z Trójmiasta, bo mieszkam w Bolszewie za Wejherowem, ale w Trójmieście pracuje, to chyba się łapię?

ivi witamy :)- im nas więcej tym ciekawiej :-) Idzia a no leci ten czas jak szalony...w czwartek Paulinka kończy 2 miesiące, a tak niedawno ją rodziłam...słyszałyście o limitach w szpitalach na porodówkach? chodzi o to, że przyszła mama, która nie zmieści się w limicie narzuconym przez NFZ, nie będzie mogła urodzić w szpitalu, który wybrała i w którym czuje się bezpiecznie. No i co Wy na to? Podobno rozporządzenie w tej sprawie podpisał już prezes NFZ :-( Pozdr.

reklama
Do góry