reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

no zobacz, a mówią że w Polsce rodzi się coraz mniej dzieci ;)

Ja w Wejherowskim szpitalu mam swoją gin i położną, wiec tym milej mi tam było :)

A Ty zaciśnij zęby i .. w sumie.. wiem że to zabrzmi strasznie dziwnie, ale.. ciesz się ostatnimi chwilami luzu jakie Ci zostały ;) bo potem będzie cudownie, ale inaczej :) Także mimo sikania, opuchnięcia, słoniowatości itd to.. leż brzuchem do góry i ciesz się "nicnierobieniem" i "nicniemuszeniem". Aaaa no i leż w łóżku do popołudnia jeśli tylko chcesz:D chyba tego mi teraz najbardziej brakuje:-D

reklama
Wejherowa nie znam kompletnie chociaż mieszkałam niedaleko przez ponad rok bo w Rumi.

December ivi ma rację leż i wypoczywaj bo wkrótce sielanka się skończy będzie fajnie ale początki są ciężkie zanim się wtrybisz we wszystko. Ktoś Ci będzie na początku pomagał? A jak tam łóżeczko kupione??? Ja szukam łóżeczka bo to mam pożyczone i parce się znowu zaskoczyło:):)

A co się stało że na IP byłaś, wszystko w porządku u Ciebie kochana???

Kwiecień i Maj to dzieciaczki po wakacyjne :) więc zawsze ich dużo :D
ivi a Ty co w Wejherowie robisz??? ;-)

na IP ruszyłam bo mało wód wyszło w USG, ale potem się okazało, że wszystko wzorowe. Teraz mam się na KTG tam pojawiać raz w tygodniu.

No i poleguję, poleguję :) piszę do Was z łóżka heheheh

Łóżeczka nie ma, torby nie ma, jest dużo dobrych chęci i zero energii :) liczę na D. w tym zakresie :) :)

december - hehee no ja na Twoim miejscu miałam już dawno wszystko przygotowane, popakowane, łóżeczko złożone i gotowe.. Nusię urodziłam w 37t5d :-D

minka - ja? bywam. Ogólnie mieszkam kawałek w stronę Pucka, bo w Leśniewie. Ale w Wejherowie z dzieciakami często jestem na placu zabaw, nie mówiąc o zakupach ;-)

ivi ja mam wrażenie, że jak zacznę tak wszystko już ustawiać i przygotowywać, to dzieciak jak na złość będzie przechodzony z tydzień co najmniej :) A tak - na wariackich papierach - jak się urodzi, to i mobilizacja nastąpi większa :)

December to współczuję przymusowego leżakowania...Przyjemniej się leży jak samemu się chce a nie ktoś zmusza.Ale korzystaj bo w najbliższym czasie nie będzie czasu na leniuchowanie :p
Dobrze,ze już jest ok. A lekarze nic nie mówią,że może wcześniej urodzisz??? Moja mi wróżyła,że do połowy kwietnia mogę pośmigać a potem mogę rodzić ( termin na 6.05 miałam) i co młody się wykluł 14.04! Nawet do pierwszego KTG w przychodni nie dotrwałam.

lekarze nic nie mówią, ja się na poród jeszcze nie czuję. Sama nie wiem, siedzę w domu i czekam :) A teraz jeszcze dopadło mnie przeziębienie od klimatyzacji więc już wcale z łóżka się nie ruszam - chociaż staram się przynajmniej raz dziennie wybyc na dwór.

W sumie dopiero jutro zamówimy to łóżeczko, jak już przyjdzie i D złoży - mogę rodzić :)

He he December ja się też nie czułam kompletnie na poród ...to była wielka niespodzianka. A jaki popłoch na majówkach zrobiłam. Oj nie zapomnę tych chwil. Pochwal się jak zamówicie łóżeczko bo ja się też rozglądam:)
Patrzę na Twój suwaczek, ja już w tym czasie tuliłam swojego synia. :)

reklama
Do góry