reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Polecam obejrzeniu rożki i pościel z żyrafkami na allegro. Wypas!
A wyprawki jeszcze nie mam, nie mogłam się oprzeć jedynie pewnemu żółtemu body (i jego cenie: 5 zł) i tylko to posiada obecnie M.
Pamiętacie ile ważyły wasze dzidzie na połówkowym usg??

Lukrowe pozdrowienia :D

reklama
Gin pewnie powie Ci, że około 22 tygodnia na badanie, ale jak pójdziesz wcześniej, to chyba nikt Cię nie wyrzuci ;)
A po wdrapaniu się po schodach, to dyszę jak babcia. Chyba za mało ruchu i kondycja spada, bo takie zadyszki to powinny raczej po koniec ciąży się pojawiać, a nie teraz. Ciężarówkowy stan odczuwam przy próbie ułożenia się do spania. Wiercę się kilkadziesiąt minut! I wychodzi, że na boczku najlepiej..
M w tym tygodniu zrobiła się nadaktywna jak sądzę, albo ćwiczy jakieś sztuki walk wschodnich :D
A obserwujecie jakieś reakcje dzidzi na dźwięki??

Dziewczyny co to jest to USG połówkowe??? Czy to jest zwykłe USG na połowę ciąży???
Co do wyprawki to ja jeszcze nic nie kupiłam , chyba za bardzo przesądna jestem. Ale jak co to dużo rzeczy mam u siostry bo ona 2 lata temu urodziła.

Ewka, połówkowe to właśnie jest z okazji połowy ciąży 8)
Szczęściary, co mają małe dzidziaczki w rodzinie...
A teraz pytanie za 100 pkt ( z okazji dziwnych zachcianek wieczorno - zimowych): gdzie jest najlepsza pizza w 3mieście, hę? Pytam poważnie O0
Fajne te zmiany na forum.. Zwłaszcza emotki :angel:

Ja osobiście z racji zamieszkania, korzystam z pizzeri ROGATA (na przymorzu) oraz czasmi z FENIXA, sporadycznie stołowałam się w TELE PIZZY. Smacznego !!! :)

Blaszako, a jaki jest tytuł ulicy, na której mieści się ta pizzeria Rogata? Na portalu 3miasta nie moglam znaleźć adresu.. Krótko tu mieszkam i poruszam się raczej z mapką ;) Tak samo nie wiem, jaka pętla na Oliwie, Martynko.. :-[

Pizzeria ROGATA, ul. Krzywoustego 25, tel. 557-49-94 :) to jest zaraz przy rynku zielonym na przymorzu :)

Dzięki bardzo dziewcznki :-* Zobaczymy, co tam serwują... Mam ostatnio dziwny apetyt na rzeczy niezdrowe pt. pizza, wafelki, no i napoje gazowane. Wcześniej omijałam szerokim łukiem, a teraz jak widę lifta jabłkowego to w jeden wieczór wypijam 2 litry.. No, juz dwa razy mi sie zdarzyło :-[ A fuj... (o co chodzi tej małej w brzuchu?? Chemiczka jakaś czy jak...)
No widzisz, Dawidowa.. System rządzi: refundowane jest usg w 22 tygdodniu i koniec ::)
Chadzacie może na basen?

Ave!

No własnie o to chodzi. Nie wiem, czy basen niesie ze soba jakieś szczególne zagrożenia, oprócz standardowych, jak grzybica stóp i wyschnięta skóra?? Nie znalazłam nigdzie żadnych przeciwskazań i .. chyba mnie to zaintrygowałao. Są przeciwskazania do wszystkiego, a do tego nie? No jak to...   ;)
Dawidowa, ja wciągam nawet nesquika na sucho  :laugh:

reklama
Witam wszystkie miłe panie! ;D
Jestem z Gdyni, mam dwie córki. Lilka ur.28.02.02 w szpitalu w Redłowie i Emilka ur. 01.05.04 tez w Redłowie. Szpital polecam bardzo gorąco, co do basenu to raczej się nie poleca, bo łatwo złapać grzybicę pochwy, ale i przed tym można się zabezpieczyć jakimiś kremami podobno. Jak się czegoś dowiem to napiszę.
Pozdrawiam zaneta.b

Do góry