reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Polecam obejrzeniu rożki i pościel z żyrafkami na allegro. Wypas!
A wyprawki jeszcze nie mam, nie mogłam się oprzeć jedynie pewnemu żółtemu body (i jego cenie: 5 zł) i tylko to posiada obecnie M.
Pamiętacie ile ważyły wasze dzidzie na połówkowym usg??

Lukrowe pozdrowienia :D

reklama
Gin pewnie powie Ci, że około 22 tygodnia na badanie, ale jak pójdziesz wcześniej, to chyba nikt Cię nie wyrzuci ;)
A po wdrapaniu się po schodach, to dyszę jak babcia. Chyba za mało ruchu i kondycja spada, bo takie zadyszki to powinny raczej po koniec ciąży się pojawiać, a nie teraz. Ciężarówkowy stan odczuwam przy próbie ułożenia się do spania. Wiercę się kilkadziesiąt minut! I wychodzi, że na boczku najlepiej..
M w tym tygodniu zrobiła się nadaktywna jak sądzę, albo ćwiczy jakieś sztuki walk wschodnich :D
A obserwujecie jakieś reakcje dzidzi na dźwięki??

Dziewczyny co to jest to USG połówkowe??? Czy to jest zwykłe USG na połowę ciąży???
Co do wyprawki to ja jeszcze nic nie kupiłam , chyba za bardzo przesądna jestem. Ale jak co to dużo rzeczy mam u siostry bo ona 2 lata temu urodziła.

Ewka, połówkowe to właśnie jest z okazji połowy ciąży 8)
Szczęściary, co mają małe dzidziaczki w rodzinie...
A teraz pytanie za 100 pkt ( z okazji dziwnych zachcianek wieczorno - zimowych): gdzie jest najlepsza pizza w 3mieście, hę? Pytam poważnie O0
Fajne te zmiany na forum.. Zwłaszcza emotki :angel:

Ja osobiście z racji zamieszkania, korzystam z pizzeri ROGATA (na przymorzu) oraz czasmi z FENIXA, sporadycznie stołowałam się w TELE PIZZY. Smacznego !!! :)

Blaszako, a jaki jest tytuł ulicy, na której mieści się ta pizzeria Rogata? Na portalu 3miasta nie moglam znaleźć adresu.. Krótko tu mieszkam i poruszam się raczej z mapką ;) Tak samo nie wiem, jaka pętla na Oliwie, Martynko.. :-[

Pizzeria ROGATA, ul. Krzywoustego 25, tel. 557-49-94 :) to jest zaraz przy rynku zielonym na przymorzu :)

Dzięki bardzo dziewcznki :-* Zobaczymy, co tam serwują... Mam ostatnio dziwny apetyt na rzeczy niezdrowe pt. pizza, wafelki, no i napoje gazowane. Wcześniej omijałam szerokim łukiem, a teraz jak widę lifta jabłkowego to w jeden wieczór wypijam 2 litry.. No, juz dwa razy mi sie zdarzyło :-[ A fuj... (o co chodzi tej małej w brzuchu?? Chemiczka jakaś czy jak...)
No widzisz, Dawidowa.. System rządzi: refundowane jest usg w 22 tygdodniu i koniec ::)
Chadzacie może na basen?

Ave!

No własnie o to chodzi. Nie wiem, czy basen niesie ze soba jakieś szczególne zagrożenia, oprócz standardowych, jak grzybica stóp i wyschnięta skóra?? Nie znalazłam nigdzie żadnych przeciwskazań i .. chyba mnie to zaintrygowałao. Są przeciwskazania do wszystkiego, a do tego nie? No jak to...   ;)
Dawidowa, ja wciągam nawet nesquika na sucho  :laugh:

reklama
Witam wszystkie miłe panie! ;D
Jestem z Gdyni, mam dwie córki. Lilka ur.28.02.02 w szpitalu w Redłowie i Emilka ur. 01.05.04 tez w Redłowie. Szpital polecam bardzo gorąco, co do basenu to raczej się nie poleca, bo łatwo złapać grzybicę pochwy, ale i przed tym można się zabezpieczyć jakimiś kremami podobno. Jak się czegoś dowiem to napiszę.
Pozdrawiam zaneta.b

Do góry