Witam Was po dluuuuuugiej przerwie!
Caly czas czytam co piszecie i na szczescie troche ten nasz watek ruszyl z miejsca, bo ostatnio nie bardzo bylo z checiami
Witam cieplutko nowe formuowiczki!!! Fajnie miec znowu nierozdowojone kolezanki ;D
Nie pisze, bo mam taki zapiernicz w pracy, ze hej! Tylko
Damayanti moze mnie zrozumiec
Ale na szczescie WAKACJE blisko....
U nas wszystko po staremu ;D Chwalilam sie juz chyba, ze Mati w koncu zaczal raczkowac (pozno, bo pozno- starcilam juz nadzieje, ze w ogole
), ale zapiernicza na calego po calym mieszkaniu i bawi sie z mama w "a kuku". Jest przy tym tak zadowolony no i ja tez, bo moge wiecej zrobic
poza tym wspina sie namietnie na wszelakie meble, a ostanio stanal sobie ot tak przy szafie z lustrami ;D Robi sam do siebie "baran buc", a mamusie notorycznie podgryza- czego dowody nosze na swoim ciele w postaci siniakow...
Mowi ciagle "baba, tata, papa, lala, dziadzi, da..." tylko mu z "mama" cieZko idzie :
Pewnie dlatego, ze inne slowa z nim trenuje, a jak mnie nie ma to nikt nie mowi o "mamie" (tesciowa, tesciowa... 8) No, ale w wakacje sie za niego "wezme" , a jak!
Spadam na watek mam czerwcowych- sprawdzic co u nich
Jeszcze sie odezwe!
Agula co dzisiaj serwujesz ;D? Bo ja Sobieskiego Cranberry z pomaranczem- a jutro do pracy... buuuuuuu....