reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Martynka z takim przekonaniem czyta książki :D :D :D

i pisze na klawiaturze: ,,vcttrrewwqadfhjl;'..m,mnnbvxzzzbjl.;k'juft''''/.,mmkk,kkt;uu;l;yly;kypoyykkuluiluiluuiluilpouop7op8p7pp87poo7o77pppp8p8pp

"wszystko napisałam"

reklama
O tak Dawid też ma teraz takiego gadanego,że chwilami mam wrażenie,że mi opowiada jakąś historię ;D Ale 2 podstawowe slowa to mama tata.Czasem wyjdzie mama da,gdzie,nima(nie ma) i różne inne kombinacje :)

Aga
ja tam nie szaleję z dniem dziecka.W weekend byliśmy w Akpolu,no to mu kupiłam bączka i auto takie niby prawdziwe,rajdowe,za 6 zeta :p Ale niestety Dawida ostatnio zabawki interesują na 2 min :( Lepsze są te,którymi bawią się rodzice :p No i kupiłam mu kompet na lato,spodenki i koszulkę,tylko czy lato wogóle będzie,czy będzie okazja by to ubrać ???

Dziś wyszliśmy na dwór,jak świecilo słonko,a za 5 min. już lało i biegusiem spowrotem :mad: Mam nadzieję,że jak Dawid się obudzi,to uda się jeszcze wyjść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My jak by to powiedzieć przechodzimy teraz trudny okres, podbarwiony jakimś mega obniżonym nastrojem u mnie, dlatego nie zadręczam Was. Ale podczytuję Was regularnie.
Fajnie, że się spotkałyście. Na fotkach poznaję Anię.K, Olę, MadzięB z Mikusiem, widać Kubula, a która z Was to Isska a która to Nathalie ;) ;) (jedna w okularkach a druga w pomarańczowej bluzeczce :p :p)?? Ewy nie widać nigdzie :(:(

Witam :)
Trafiłam na owo forum już jakiś czas temu, szukając opinii o jednymz trójmiejskich lekarzy :) Od czasu do czasu zaglądałam tu ot, popatrzeć na zdjęcia bobasków.Wtedy tylko o takim marzyłam :) Teraz, po czasie mam pierwsze zdjęcie mojego bobaska. Moja fasolka ma prawie 9 tygodni i prawie 1 cm :)
Mam nadzieję, że znajdę wśrod was wiele cennych informacji. Nie pochodze z Trójmiasta, mieszkam tu od roku. Nie mam koleżanek posiadających dzieci lub się ich spodziewających w związku z czym czasem ciezko mi uzyskać dobre informacje.;)

Póki co, pozdrawiam.

Witaj Abeja !!!:) Gratuluję fasolinki !!:):):)
no to mamy już 2 brzuchatki wśród nas :) ciekawe co tam u aruny :) ??
Ciesz się na maxa swoim stanem i pytaj o wszystko, na pewno pomożemy :)

Hej hej!
Super foteczki :) Ciekawe, kiedy uda mi się na spotkanko z Wami dojechać...
faktycznie pogoda paskudna. Dzieciom w szkole to chwilami tak odbija, że normalnie lekcji prwadzić nie można. Wracam do domu z obolałą głową i gardłem i coraz wredniejsza się chyba robię ;P

Kingusia wstaje mi ostatno o 5 i chce jeść. Raz je wieczorem mleko, raz nie. W ogóle to chyba jadła za dużo białka (mleko, kaszka, obiad, jogurt, mleko było), więc teraz mocno kombinuję, co by tu jej bezmlecznego kombinować. Może mi coś fajnego podpowiecie?

Anna, wózek jest np. tu: http://www.allegro.pl/item105729097_nowosc_graco_mosaic_travel_system_gratisy.html (ja kupowałam w Elblagu, bo mieszkam w pół drogi między Gdańskiem a Elblągiem i akurat było mi lepiej tu ;) )

Abeja, gratuluję fasolki :) Zaglądaj do nas i pisz!

A co do mówienia dzieciaczkow, to ja sie pochwalę - mamy wreszcie prawdziwe "mama" i "tata" - stosowane w odpowiednich sytuacjach, świadome, podobnie, jak wcześniejsze "pa" (lampa) i "ba". Ciekwa, że "mama" zazwyczaj Kinga mowi, wyciagajac łapki do góry, jak chcę na rączki ;)

Edytko, nie daj się dołkom. Ślemy gorące uściski!

A w ogóle to Kinga tak się znowu ślini, że szok. Cała zapluta chodzi, nawet jak śpi, to poduszkę moczy. Dziasełka spuchniete, wypatrujemy górnych jedynek, ale one cały czas siedzę głeboko schowane.

Witaj Abeja!!!
Jak przeczytałam Twój post, to aż mi się uśmiech o ucho zahaczył :) Bądź z nami często, wyjdzie Ci to na zdrowie :D
A z jakiej dzielnicy jesteś? Dzidek długo wyczekiwany? Pracujesz, studiujesz, piszesz piosenki? Napisz nam coś więcej o sobie, zobaczysz, ze na pewno znajdą się jakieś wspólne tematy.
A tymczasem gratuluję fasolki i cieszę się bardzo, że do nas dołączyłaś :-*

Udało mi się kupić, a właściwie narazie zapłacić za wypatrzoną zabawkę dla córci .. Nie mogę się doczekać, kiedy przyślą ::) Jak Maja będzie taka podjarana, jak ja - to bardzo udany zakup :p :laugh: ;)

Abeja-gorąco Cię witamy.Głowa do góry,ja też przyjechałam tu 7 lat temu.Pochodzę ze Śląska a Ty ? Trudno mi było się przyzwyczaić ale jak widzisz nie uciekłam.A w jakim rejonie teraz mieszkasz? My na Chełmie.Łykaj tylko kochana kwas foliowy.
damayanti-nasze słoneczka są cwane i wiedzą kiedy wołać mama.Ja też jestem Adzie potrzebna jak się gruchnie i potem płacze.
e-mamo-napewno nas nie zadręczasz swoim nastrojem.Pisz co Ci na sercu leży,z łosiami na pewne tematy się sie rozmawia,przynajmniej tutaj możemy sobie pobuuuczeć!

damayanti ogladałam go - i chciałam ku[pić ale nie mieli ciekawych kolorków, kupiłam chicco 0.4.
agula nagrywaj wypowiedzi małej, bo to fajna pamiątka na przyszłośc - ja nagrywam na dyktafon.
AbEjA a gdzie mieszkasz?

reklama
Cześć dziewczęta!

Dołączam się do narzekań pogodowych, wymiękam już normalnie, ja chcę lata. Kiedy będzie cieplej?

AbEjA, gratuluje fasolki. Witamy na naszym forum. Pisz do nas często.

A ja dziś przeżyłam pierwszy upadek Amelki. Spadła mi z tapczanu i to na główkę. Byłam przerażona, ale chyba nic jej nie jest, bo już po chwili sie uspokoiła i nawet guza nie ma. Jezu, jeszcze mam kaca moralnego, że do tego dopuściłam. :mad: :-[ :-[ :-[

Do góry