reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Witam:-)
tak wiem mało ostatnio piszę :zawstydzona/y: ale choroba się u mnie rozkręciła :baffled: i kicham i kaszle a do taego @ :baffled: dzieci też mam zasmarkana a Kordek kaszle i gorączkiuje .. jak się nie poprawi to w poniedziałek do lekarza :dry:
tak wdrepłam zobaczyś czy któraś sie nie rozpakowała :shocked2: no ale widzę że jeszcze się kulają :-D

Witam Nowe :-)

Kasia Gratki GR:tak:

Izuś no takie te nasze dzieciaczki są staramy się by były grzeczne itd a i tak robią swoje :sorry2:

Marciag ładny bukiecik:tak: co do piosenki to raczej nie pomogę bo ja z tych niezdecydowanych :sorry2:

Anja
Szczęścia, zdrowia, pomyślności
Czerp z życia same radości!
Niech los Ci zawsze sprzyja,
A co złe niech Cię omija.
Dużo słodkości, szczęścia w miłości
Samych luksusów, milion całusów.
Niech odejdą precz gorycze
Z głębi serca Tobie życzę.
O czym myślisz, o czym marzysz
Niech Ci w życiu się przydarzy!
img.php

Którąś z tych dwóch piosenek wybiorę :-) bo Grześkowi to obojętne,bo się nie znam tak twierdzi :-)

Przed chwilą załatwiłam już skrzypce tj w kościele będzie grał na skrzypach kolega mojej siostry...
Im bliżej tym bardziej zaczynam się stresować ;-):tak:
iza może jednak będziesz robiła zdjęcia z przygotowań??

13 lutego wychodzę za mąż po raz drugi za swojego męża :-)

uuuuuu to już blisko :)
ja 13 wyprawiam pierwsze urodzinki Amelki (tydzień przed czasem bo ferie są i cała rodzina na narty wyjeżdża)

p.s bukiecik śliczny, ja też chciałam Calie ale teściowa mi nie pozwoliła bo niby pogrzebowe, ale mi to wszystko jedno bo są śliczne.
W końcu miałam bukiecik z eustomy i róż, lekko zwisający

reklama
Ja tam teściowej w ogóle nie słucham jak się jej nie podoba to trudno_Ona tylko przyjedzie na ślub i wesele i pojedzie do domu to wsio.

No właśnie ferie idą...
Jak ja bym na narty pojechała.
Moze uda się chociaż do sopotu na łysą górę pojechać.No i trzeba się nauczyć jeździć na nartach :-p

Do góry