Patrycja, mi również strasznie przykro. Nie będę Cię pocieszała, bo wiem, że każde słowa w tym momencie nie bedą dla Ciebie pocieszeniem. Ale wierzę gorąco, że już niedługo znowu będziesz nam pisała o fasolce w brzuszku.... Trzymaj się dziewczyno, a jak chcesz to zawsze do nas zaglądaj, będzie nam bardzo miło.
Dawodowa jak Cię taka handra łapie, to też może być oznaką zbliżającego się porodu, ja tak miałam na parę dni przed. No i najlepiej będzie jak się porządnie wypłaczesz teraz komuś na ramieniu, bo później jak Cię zlapie po porodzie, to możesz jeszcze więcej płakać. To po prostu już hormony szaleją.
Agula, dziewczyno do rodzenia marsz!!!!! Czekamy na wieści od Ciebie!!!!
U mnie wszystko w porządku. Mały ma lekki katarek, ja zresztą też , ale i tak jest bardzo kochaniutki. Non stop się do mnie uśmiecha i zasypiać chce tylko przytulony do mnie. Nie mam siły mu odmawiać tego. Za ten uśmiech to mogę całymi nocami nie spać, ale moja kruszynka jest raczej dla mnie wyrozumiała
POzdrawiamy serdecznie i tTRZYMAMY KCIUKI ZA WAS DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dawodowa jak Cię taka handra łapie, to też może być oznaką zbliżającego się porodu, ja tak miałam na parę dni przed. No i najlepiej będzie jak się porządnie wypłaczesz teraz komuś na ramieniu, bo później jak Cię zlapie po porodzie, to możesz jeszcze więcej płakać. To po prostu już hormony szaleją.
Agula, dziewczyno do rodzenia marsz!!!!! Czekamy na wieści od Ciebie!!!!
U mnie wszystko w porządku. Mały ma lekki katarek, ja zresztą też , ale i tak jest bardzo kochaniutki. Non stop się do mnie uśmiecha i zasypiać chce tylko przytulony do mnie. Nie mam siły mu odmawiać tego. Za ten uśmiech to mogę całymi nocami nie spać, ale moja kruszynka jest raczej dla mnie wyrozumiała
POzdrawiamy serdecznie i tTRZYMAMY KCIUKI ZA WAS DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!