reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Aga
wazne aby wzrost i waga były blizko siebiue w centylech, wtedy jest ok...kak maly jest z wagą za 90 a wzrost miał by gdzies na dole, to bylo by żle, a skoro ma podobnie to ok, !!!

Abeja
Zuzka wage ma super!!! wzrost ponad norme, ale to nie robi, przynajmiej nie bedzie z niej kurdupelek hehehehehe.....

martka no ten wzroszt musze sprawdzic dokladnie. w takie ciuchy wchodzi (niby mniejsze za male sa) ale czy to jest miarodajne? hm... jutro ja zmierze...
jesli jednak ponad norme to na bank nie po mnie bo ja jesem kurdupel...160 cm w kapeluszu

Ewka
Twój synek skonczył dziś 2 latka?..czy nie przestawiłaś suwaczka?

Jesli tak to sto lat dla maluszka i buziaki
Martka mój suwaczek jest nieauktalny o jakieś 1,5 miesiąca. Kubula skończył 2 latka 21 maja. jestem w sumie jedna z pierwszych osób , które pisały na baby boom. Tu przeżyłam całą ciążę i poród. Mam straszny sentyment do tego miejsca....

Cześć, no, tak.... i kto najwcześniej wstaje:-):-):-)?????Dzieńdoberek wszystkim i miłego weekendu!!!!!!!!!
Ewka -nasze Kubusie są w podobnym wieku :tak::tak::tak:a tak poza tym to Kubusiowo się zrobiło na trójmiastkach ja już trzy naliczyłam:-D-Ewa wrzuć zdjęcie to bedziemy wiedziały czy się znamy! to ja też wrzucę;-) A może chodziłaś do klasy z Piotrem Wojciechowskim.-mój kuzyn:-p
martka-pewnie dopiero na drugi bok sie przewracasz:-)
Abeja-mój Kuba też wysoki będzie, a ja z tych ludzi malutkich;-)

Agnieszka jak przelecisz ten wątek w którym piszecie obecni- tu mnóstwo znajdziesz tutaj moich fotek;-)
A PIotra niestety nie kojarzę:tak:

Mój waży 8 kg a rozmiar to 80-86 - no duży i chudy generalnie. Chłopaki takie większe zawsze rosną i tyle. Wzrost ma poza siatką, ale od urodzenia tak było. Ogólnie powinien rosnąć proporcjonalnie, czyli jak miał jakieś centyle od początku to mniej więcej utrzymywać. Mój jest na 50 wagi, 75 obw. głowy i poza skalą na wzroście i tak jest cały czas, czyli ok wg pediatry. Ja nagle w ciągu np. miesiąca, dwóch coś przeskakuje z tymi centylami to jest problem, a tak to sobie może rosnąć jak najbardziej. Z ubranek wyrasta np. proporcjonalnie do swojej kuzynki-rówieśniczki, która aktualnie ma rozmiar 75. Ale startowała z 50 a nie z 62 :-D

Mnie
michalina obudzila dzis o 8.30:angry:.......

pogoda bez zmian:angry:......

Ewka
no to się spozniłam z zyczonkami hehehe

kasia_z
dokładnie wazne aby dziecko rosło proporcjonalnie....

Czesc kobiety :-D
witam nowe kolezanki :-)
Marianka sie usmiecha :-D rano jest taka fajna,rozkoszna,wyciaga sie,usmiecha i gada :tak: to chyba jest ta faza,o ktorej mowila psycholozka na szkole rodzenia-ze dziecko obserwuje twarz dososlego i robi to samo,choc nie zawsze,bo czesto usmiecha sie sama z siebie,ale fakt,usmiecha sie tez wtedy,gdy ja to robie :tak: i taka jest fajoska,ze normalnie chce drugi taki egzemplarz :-D:rofl2::-D

to dawaj Betka........rachu ciach, troche przyjemności i następne w drodzę

Uśmiech Malutkiego dziecka nastraja pozytywnie co?.......super że jest taka pogodna:-D

reklama
dziewczyny,czy znacie jakiegos godnego polecenia neurologa dzieciecego z Gdanska?najlepiej z Gdanska,ale jak bedzie z Gdyni lub Sopotu,to tez ok-kolezanka z Zaspy szuka.moze ktoras z Was chodzila ze swoja pociecha i wie,kto jest w porzadku i wart polecenia?

Do góry