reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
62fzp89.jpg

martka dzięki ,wrzuć też swoją fotkę co???ujawnimy się gromadnie:-D:-D;-) anulka -fajna z ciebie kobitka i masz śliczną córunię:tak:-jednak Cię nie znam z widzenia:-:)tak:

no widzisz Aga mieszkamy tak blisko siebie a ja ciebie tez nie znam z widzenia .Ale ładna z ciebie dziewczyna ,bo ja to babka jestem po trzydziestce i z dwójka dzieci 'na karku ':-):-):-):-)

Anulka miło Cię w końcu poznać...tak z twarzy hehehe......widać że babeczka z jajami z Ciebię, i jak na jak to piszesz "babka jestem po trzydziestce i z dwójka dzieci 'na karku '"...to bardzo dobrze wyglądasz:-)

Cos poszukam i już wklejam moja osóbkę heheh

reklama
ja i mały Miś na molo w Pucku

3y80t2d.jpg

ja i większy Miś w ogródku

2jfb1ug.jpg

w fokarim na Helu

42tiom9.jpg

plaża na Helu
4029ifl.jpg

i znów w ogrodzie

4kuah03.jpg

i upragnione latoooooooooooooooooooooooo

5xj1abb.jpg

No i styka.....:-D:-D:-D...bedziecie miały mnie dośc na dłuuuuuuuuuuuuuuuugo:-D:-D:-D

Anulka zapomniała bym dzieciaki masz urocze....a Roksana to duuuża dziewczynka

Do góry